První dojmy z LG Watch Urbane: v novém kabátě

LG dnes na tiskové konferenci představilo dvoje hodinky. LG Watch Urbane a Urbane LTE. Podívejme se na první z nich – Watch Urbane. Chytré hodinky, které vycházejí z G Watch R, ale inspirovaly se některými jejich nedostatky jako je velikost, hmotnost nebo i samotný design. Dokáží vás LG Watch Urbane přesvědčit?

LG Watch Urbane

Nové hodinky, nový design. V LG se zaměřili především na eleganci. Chytré hodinky mohou být pro každého, a aby zastoupily ty klasické, je nutné jim vnést reprezentativnější design. Tělo již není ze slitiny plastu a podobně, ale z poctivého kovu. Ten vypadá skutečně dobře, i když jen do chvíle, než jej umastíte. Stačí skutečně jen pár dotyků prstem a hodinky jsou plné otisků. I s tímto neduhem ale vypadají dobře.

LG Watch Urbane – první pohled z MWC 2015

Uvnitř se nachází Android Wear a jak jsme již zmínili, LG se velmi inspirovalo LG G Watch R. Nikoho tedy nepřekvapí, že stejný je displej, 1,3palcový POLED s rozlišením 320 × 320 px. Z hardwaru si Watch Urbane okopírovaly skutečně vše, tedy i Qualcomm Snapdragon 400 MSM8212 a další parametry. O to více potěší, že lze mít to stejné v užším a lehčím těle, které nově váží 66,5 gramu.

Hodinky jsou dostupné ve stříbrné a zlaté variantě. Výběr je jen na vás. LG G Watch Urbane nejsou žádnou revolucí. Ve skutečnosti to jsou jen LG G Watch R v novém, hezčím a kompaktnějším kabátě. I když se nám nové hodinky líbí, o jejich osudu rozhodne cena, kterou zatím neznáme.

Technické parametry LG Watch Urbane

Kompletní specifikace
Konstrukce45,5 × 52,2 × 10,9 mm, 66 g, odolnost: IP67
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejPOLED, 1,3" (320 × 320 px), tvar: kruhový
SystémAndroid Wear, kompatibilní s: Android
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ne
ChipsetQualcomm Snapdragon 400 MSM8212, CPU: 4×1,2 GHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor410 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
DostupnostQ1 2015, 7 990 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze