LG Watch Urbane v Google Store, starší modely zlevňují

1

V obchodě Google Store se objevily nové hodinky LG Watch Urbane. Díky tomu došlo k poklesu ceny starších hodinek G Watch R a slevy se dočkaly i dost možná nejpopulárnější hodiny Motorola Moto 360.

Jihokorejské LG v únoru představilo své nové hodinky Watch Urbane, které opět sází na kruhový design a luxusní podobu. Disponují 1,3palcovým POLED displejem a systémem je Android Wear. Tyto nové hodinky se nyní objevily v Google Store za 349 dolarů (přibližně 9 000 Kč bez daně). Skrze tento kanál však u nás hodinky nekoupíte, neboť prodej zařízení v Google obchodě v ČR není podporovaný.

LG Watch Urbane

V souvislosti s nástupem nového modelu došlo k poklesu ceny u starších hodinek LG G Watch R. Jejich sleva činí 50 dolarů a aktuálně vyjdou na 249 dolarů (přibližně 6 300 Kč bez daně). Snížení ceny jsme zaznamenali také u populárních hodinek Motorola Moto 360, kde sleva činí dokonce 70 dolarů a nově stojí 179 dolarů (přibližně 4 500 Kč bez daně).

LG G Watch R a Motorola Moto 360

Zdroje: store.google.com, store.google.com, store.google.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Karel
LG G Watch R na Amazon.de 204,67 EUR, poštovné v DE zdarma, známá přeposílací služba v Zittau/Liberci vč. CZ poštovného 108 Kč, celkem 5840 Kč a 3 dny a jsou doma. Nebo Moto 360 celkem 5600 Kč. Kašlete na Play Store. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze