Novinka pro WP 8.1: úlohy na pozadí i v režimu šetření baterie

8

Aktualizace Windows Phone 8.1 byla představena již minulý týden a hlavní novinky již známe. Postupně se však odhalují další dílčí vylepšení, která možná mnozí ocení ještě více. Například možnost ponechat běžící aplikace na pozadí se zapnutým úsporným režimem.

Dlouho vyhlížená aktualizace Windows Phone 8.1 byla minulý týden konečně oficiálně představena. Novinek je opravdu hodně a pokud o nich ještě nevíte, odkáži vás na náš shrnující článek. Jak se však předpokládalo, všechny novinky na hlavní keynote nebyly odhaleny. Dozvídáme se tak o dalším příjemném vylepšení, které umožňuje ponechat běžící aplikace na pozadí i ve chvílích, kdy již máte v telefonu aktivovaný úsporný režim.

Windows Phone 8.1

Doposud bylo možné vybrat aplikace, které systém samovolně neukončí. Jenže v momentě aktivace úsporného režimu byl těmto výjimkám konec. Nyní nastavení aplikací běžících na pozadí přešlo přímo pod volby úsporného režimu. Aplikace tudíž budou moci běžet na pozadí i s minimální kapacitou baterie. Standardně bude k dispozici až 20 pozic pro aplikace, které chcete mít neustále na pozadí. Údajně by však tento limit měl jít uživatelsky přenastavit na libovolný počet.

Zdroje: nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
tomas
Jo konečne, už sa na 8.1 neviem dočkať.
mato
Toto bol jeden z hlavných problemov, imho. Na prvy pohlad je limit 15 aplikacii dostatocny, ale po kratkom pouzivani sa ukaze ako vyrazny problem. A uzivatelia su nuteni kontrolovať a prepinat ktore aplikacie mozu bezat, podla aktuálnych potrieb. Tiez to vyrazne limitovalo zive dlazdice.
René

Samozřejmě super věc,ale hlavně doufám,že se updatem opraví chyba duplicity jak u písniček,tak u fotografií,protože jinak je pro mě wp8 k nezaplacení,jako pracovní i jako soukromí telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze