Vše o světě Halo v aplikaci Halo Channel od Microsoftu

Microsoft to se sci-fi sérií Halo myslí skutečně vážně. V současné chvíli pracuje na nové hře pro nové konzole a ještě k tomu připravuje seriál s názvem Halo: Nightfall. Celý tento vesmír má však sjednotit aplikace Halo Channel.

Halo je úspěšná a hlavně známá sci-fi série, která začala jako hra, ale nyní se dá mluvit o mnohem širším fenoménu. Halo bych spíše popsal jako široký vesmír, ve kterém se odehrávají různé příběhy. Jednou je zpracovává hra pro Xbox, jindy je to mobilní hra, kniha nebo seriál. A Microsoft si uvědomuje, že mezi hráči jde o velmi ceněnou značku, takže s ní i nadále hodlá pracovat. Proto na právě probíhajícím Gamescomu představil službu Halo Channel, která bude sloužit jako základna pro vše, co se světa Halo týká.

Halo Channel

V první řadě zde najdete spoustu herního obsahu, kdy během pár tapnutí budete moci sledovat živé eSport přenosy. Vyberete si koho chcete sledovat, můžete se zapojit do chatu nebo si prohlížet detailní statistiky zápasů. Samozřejmá je integrace se službou Twitch. Najdete zde i encyklopedii se spoustou informací, obrázků a hlavně videí. Ta by měla být propojena s připravovaným seriálem Halo: Nightfall, takže si budete moci každou scénu zastavit a najít si podrobnější informace. Aplikace bude navíc multiplatformní, takže můžete začít něco sledovat na počítači s Windows 8.1, pokračovat na telefonu s Windows Phone 8.1 a nakonec plynule přejít k televizi s Xbox One.

Aplikace se objeví 11. listopadu pro Xbox One a Windows 8.1. Krátce nato vyjde i pro platformu Windows Phone 8.1.

Zdroje: news.xbox.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze