Nové Xiaomi Redmi Watch 4 jen za dva tisíce? Mají obří displej a bezva výdrž

Nové Xiaomi Redmi Watch 4 jen za dva tisíce? Mají obří displej a bezva výdrž
Fotografie: Mobil Pohotovost

Čínský gigant Xiaomi překvapuje jednou novinkou za druhou a nejinak je tomu i tentokrát. Trh s příslušenstvím totiž rozdmýchaly nové chytré hodinky Xiaomi Redmi Watch 4 a dvojice sluchátek, Redmi Buds 5 a Buds 5 Pro. Za super dostupné ceny mají rozhodně co nabídnout a v lecčems předčí i produkty s vyšší cenovkou.

Obří displej a baterka s výdrží 20 dnů

Xiaomi Redmi Watch 4 se náramně povedly jak po stránce designu, tak výbavy a výkonu. Nabídnou hliníkové tělo s nerezovou korunkou, velký 1,96'' palcový displej se svítivostí 600 nitů, díky které je skvěle čitelný i na slunci.

Redmi Watch

Sportovci zase ocení na 150 sportovních režimů, zvýšenou voděodolnost do 5 ATM, zabudovanou GPS a další vychytávky, jako třeba měření okysličenosti krve, srdečního tepu a analýzu spánku. A co víc, výrobce slibuje úctyhodných 20 dní výdrže na baterii.

Redmi buds 5

Redmi Buds 5 za necelou tisícovku

Společně s hodinkami a novou řadou smartphonů Redmi Note 13 si můžete pořídit i nová sluchátka, pátou řadu Redmi Buds. Za necelou tisícovku dostanete zařízení se super ANC, povedeným designem, parádní výdrží a pohodlným dotykovým ovládáním. Skvělá je také aplikace Xiaomi Earbuds, v níž si nastavíte zvukový režim dle libosti, ale také možnost prozvonit sluchátka v případě, že je nemůžete najít.

Velmi nevídaná je v této cenové kategorii také podpora multipoint připojení – dle potřeby můžete přepínat zdroj zvuku třeba mezi PC a telefonem, za což si sluchátka zaslouží velký palec nahoru. Také slibují až 40 hodin poslechu (při zohlednění pouzdra). Za pár stovek navíc si můžete pořídit ještě o kus lepší Redmi Buds 5 Pro.

Redmi buds 5