Chystají se hodinky Redmi Watch 4. Zaujmou velkým a jasným displejem

Chystají se hodinky Redmi Watch 4. Zaujmou velkým a jasným displejem
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Úhlopříčka displeje bude atakovat 2"
  • Od začátku bude možné volit z 200 ciferníků

Segment chytrých hodinek se již velmi brzy rozroste o zajímavou novinku Redmi Watch 4, což bude model, kterým Xiaomi naváže na Redmi Watch 3. Na nadcházející model už s předstihem výrobce láká skrze sociální sít Weibo. Hodinky vzhledem nebudou vybočovat ze zaběhnutého trendu, kdy se výrobce snaží nabídnout uživatelům maximálně velký displej. V případě Redmi Watch 4 by se tak mělo jednat o 1,97" panel, což je na poměry chytrých hodinek jednoznačný nadstandard.

Redmi Watch 4

U displeje ještě můžeme chvíli setrvat. AMOLED panel totiž nabídne špičkový jas 600 nitů. Tělo smartwatch bude vyrobeno z hliníkové slitiny a osazeno broušenou kovovou korunkou na pravém boku, u které výrobce slibuje velmi citlivé ovládání.

Velmi pravděpodobně nepůjde o zcela nejlevnější chytré hodinky, neboť výrobce potvrdil, že budou nabízeny tři druhy řemínků rozdělených dle použitého materiálu. Těšit se můžeme na kov, kůži a látku. Svou osobnost budete moci dostatečně promítnout i na displeji, neboť od počátku má být dostupných přes 200 ciferníků. Oficiální představení proběhne již tuto středu, tedy 29. listopadu, přičemž lze předpokládat, že prodej bude zahájen nejprve na domácím čínském trhu. Později bychom se měli dočkat i na evropském, potažmo českém trhu. Jelikož není příliš známa výbava, je předčasné hovořit o možné ceně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze