Redmi Watch 4 jsou obří chytré hodinky s podporou GPS

Redmi Watch 4 jsou obří chytré hodinky s podporou GPS
Fotografie: Xiaomi
  • Displej má 1,96" a vysoký jas
  • Samozřejmostí je odolnost proti vodě
  • Umí měřit srdeční tep i okysličení krve

Koncem listopadu se Xiaomi činí a po špičkovém smartphonu Redmi K70 Pro jsme se dočkali přírůstků i na poli nositelné elektroniky. Oficiálně byly představeny chytré hodinky Redmi Watch 4, jejichž vzhled ctí moderní trendy, což signalizuje především hliníkové tělo či elegantní korunka z nerezové oceli. Hlavní díl práce však odvede 1,96" dotykový AMOLED displej s jemným rozlišením a jasem až 600 nitů. Čitelnost by tak měla být velice dobrá, a to i ve venkovních prostorech. Nechybí ani praktický Always-On.

Xiaomi Redmi Watch 4

Hodinky se hodí pro sport, neboť dokáží měřit v tuto chvíli více než 150 sportovních aktivit a nechybí jim zvýšená odolnost proti vodě až do 5 ATM. S hodinkami můžete přesně měřit také aktivity, neboť mají GPS. Další konektivita čítá Bluetooth 5.3 a NFC pro bezkontaktní platby. Samozřejmostí je měření srdečního tepu, okysličení krve či vašeho spánku. To dnes již málokoho překvapí.

Xiaomi Redmi Watch 4

S velkým displejem vzrostla také kapacita baterie na úctyhodných 470 mAh. Výrobce slibuje 10denní výdrž při aktivním používání se zapnutým režimem Always-On. Pakliže si jej odpustíte a snížíte i celkové nároky na hodinky, může se doba bez nabíječky protáhnout až na 20 dní. Na každý pád se opětovné dobití provádí na proprietární kolébce a zabere 85 minut.

Xiaomi Redmi Watch 4

Xiaomi Redmi Watch 4, které nabízí jeden z největších displejů, jenž na zápěstí můžete mít, se již prodávají na domácím čínském trhu v přepočtu za necelé 2 tisíce korun i s daní. Dostupnost na českém trhu není v tuto chvíli ještě známa.

Technické parametry Xiaomi Redmi Watch 4

Kompletní specifikace
Konstrukce47,6 × 41,1 × 10,5 mm, 31,5 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,96" (390 × 450 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.3, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ano
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor470 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:25 hodin
Dostupnostleden 2024, 2 299 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze