Na český trh míří i chytré hodinky Redmi Watch 4. Za kolik se nabízejí?

4
Na český trh míří i chytré hodinky Redmi Watch 4. Za kolik se nabízejí?
Fotografie: Xiaomi
  • Displej má 1,96" a vysoký jas
  • Samozřejmostí je odolnost proti vodě
  • Umí měřit srdeční tep i okysličení krve
  • Česká cena je stanovena na 2 299 Kč

Koncem listopadu Xiaomi představilo Redmi Watch 4, které nyní dorazily konečně i na český trh. Již předem můžeme říci, že se zařadí mezi cenově dostupnější hodinky, přesto mají rozhodně co nabídnout. Těšit se můžete například na hliníkové tělo či korunku z nerezové oceli. Hlavním trumfem však zřejmě bude 1,96" dotykový AMOLED displej s jemným rozlišením a jasem až 600 nitů. Čitelnost by tak měla být velice dobrá, a to i ve venkovních prostorech. Nechybí ani praktický Always-On.

Xiaomi Redmi Watch 4

Hodinky se hodí pro sport, neboť dokáží měřit v tuto chvíli více než 150 sportovních aktivit a nechybí jim zvýšená odolnost proti vodě až do 5 ATM. S hodinkami můžete přesně měřit také aktivity, neboť mají GPS. Další konektivita čítá Bluetooth 5.3 a NFC pro bezkontaktní platby. Samozřejmostí je měření srdečního tepu, okysličení krve či vašeho spánku. To dnes již málokoho překvapí.

Xiaomi Redmi Watch 4

S velkým displejem se pojí kapacita baterie, která vyšplhala na úctyhodných 470 mAh. Výrobce slibuje 10denní výdrž při aktivním používání se zapnutým režimem Always-On. Pakliže si jej odpustíte a snížíte i celkové nároky na hodinky, může se doba bez nabíječky protáhnout až na 20 dní. Na každý pád se opětovné dobití provádí na proprietární kolébce a zabere 85 minut.

Redmi Watch 4 se začínají prodávat i na českém trhu, přičemž vybírat budete moci ze stříbrné a černé varianty. Cenu výrobce stanovil na 2 299 Kč.

Xiaomi Redmi Watch 4

Konstrukce47,6 × 41,1 × 10,5 mm, 31,5 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano
DisplejAMOLED, 1,96" (390 × 450 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.3, ne, NFC
Akumulátor470 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:25 hodin
Diskuze ke článku
Fanoušek Izs Marek
Fanoušek Izs Marek
Dobrý den měl bych dotaz jsou ty Chytré hodinky Xiaomi Redmi Watch 4 o něco lepší než Xiaomi Redmi Watch 3 nebo je tam nějaký rozdíl? přemýšlím buď koupit 3 a nebo 4 děkuju za zprávu a radu
Karel Slabý
Karel Slabý
Dobrý den, jak je to s NFC? Zdá se že oficiálně nepodporuje, ze všech popisků NFC zmizelo je šance že to zpřístupní později?
Pavel Pap
Pavel Pap
Naposledy upraveno: 30. 1. 15:40
Xiaomi Redmi Watch 4 má voděodolnost 5 ATM, zatímco Xiaomi Redmi Watch 3 má voděodolnost 3 ATM .

Xiaomi Redmi Watch 4 má větší baterii než Xiaomi Redmi Watch 3, což znamená, že vydrží až 20 dní na jedno nabití, zatímco Xiaomi Redmi Watch 3 vydrží 12 dní.

Xiaomi Redmi Watch 4 má NFC, což Xiaomi Redmi Watch 3 nemá.

Xiaomi Redmi Watch 4 má větší displej než Xiaomi Redmi Watch 3.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze