mobilecast #67: HoloLens, Apple Watch a Nubia Z9

Po malé přestávce jsem opět zpět a to v plné sestavě. S Honzou a Martinem se budeme bavit třeba o reálných zkušenostech a směřování HoloLens od Microsoftu a pár dalších zajímavostech z pozadí BUILDu. V rychlosti se podíváme i na chystané Google I/O, hodinky ASUS ZenWatch 2 a zkušenosti s Apple Watch. Závěr je potom věnovaný bezrámečkové Nubii Z9 a novinkám v aplikaci Swarm.

mobilecast #67 – HoloLens, Apple Watch a Nubia Z9

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Marcus
Jj Martine Pultznere, to víš, že se nám stýskalo. Ale to tvé cestování ti zanechalo neblahé následky na rukách. Ještě dvě výstavy a budeš mít ruce jak dráty do betonu, jak ten tvůj čičmunda vedle tebe....přeci nechcete vypadat jak pan Láska v upnutém triku, ze kterého mu leze mužné ochlupení z hrudníku až pod bradu. Ten pan Pospíšil by měl taky trochu jíst, nebo se vám tam chuděra složí.
Jarda na hrad!
Ohledně té Nubie Z9, na YouTube je docela pěkné video (odkaz níže), kde se zblízka dívají na ten displej a opravdu je edge to edge + kovový rámeček. Předobjednat ho lze na Oppomart, ale zdá se, že ten telefon nezvládne frekvenci 800 MHz LTE, což je velká škoda.

https://www.youtube.com/watch?v=iz0IanodRzE
http://www.oppomart.com/nubia/nubia-z9/zte-nubia-z9.html
Dotaz
Dobrý den, můžu se zeptat, co to má Martin za mobil? Díky.
mimar48
A ještě - co že to má Martin za hodinky?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze