Swarm vrací herní prvky a přidává desítky nových nálepek

1

Když loni Foursquare rozdělil svou aplikaci na dvě, nabídl jednak aplikaci Foursqaure, která funguje jako databáze zajímavých míst a podniků, a pak aplikaci Swarm. Ta umožnila uživatelům se i nadále checkovat se na různých místech, ale původní herní prvky Foursqaure zmizely. To se nyní mění. V nové aktualizaci nabízí Swarm desítky nových samolepek.

Nové samolepky jsou v podstatě reinkarnací původních odznaků z Foursquare. Podobně jako u odznaků je můžete získat za checknutí na konkrétním typu místa nebo splnění konkrétních podmínek. „Stejně jako u odznaků se k odemknutí nálepky checknete tam, kam jdete. Vylepšili jsme to však tím, že umožňujeme použít a předvést tyto těžce vydělané samolepky. Přidejte je do check-inu, fotografií nebo je odešlete ve zprávě,“ uvádí Forsquare.

K dispozici je 100 samolepek a podle Foursquare se mnoho z nich vyvinulo z původních odznaků. To však není to jediné, od čeho si slibuje nalákání hráčů zpět. V některé z dalších aktualizací je slibován i návrat možnosti stát se starostou konkrétního místa. To sice nabízí Swarm i dnes, ale pouze mezi vašimi přáteli.

Je nicméně otázkou, zda tyto změny obměkčí bývalé uživatele, kteří po rozdělení Foursquare na službu zanevřeli. Současné změny tak možná přichází příliš pozdě, ale to ukáže až čas.

Stáhnout Swarm

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blog.foursquare.com, thenextweb.com, venturebeat.com, slashgear.com