Microsoft stáhl kvůli chybě poslední build Windows 10 Mobile

37

Na začátku prosince vydal Microsoft pro program Insider zatím poslední build Windows 10 Mobile s číselným označením 10586.29 a o pár dní později ho uvolnil i pro nové modely Lumia 950 (XL). Poté, co se však u řady uživatelů objevila chyba při instalaci, tento build opět stáhl.

Některé z nových Lumiích 950 (XL) nebylo možné aktualizovat, když se celý proces zasekl na 0 procentech. Objevily se i hlášky týkající se nedostupnosti aktualizace a nedostatku volného místa.

Microsoft Lumia 950

Přestože se podle vyjádření Microsoftu jednalo pouze o malé procento uživatelů, build raději stáhl z veřejných serverů a na opravě již pracuje. Těch, kteří si tuto verzi již nainstalovali se to, nicméně nijak nedotkne a mohou i nadále přijímat kumulativní opravy.

TIP: Testujeme nové Lumie 950 a 950 XL (on-line blog)

V příspěvku na Microsoft Answers uvádí: „Jsme si vědomi problémů týkajících se nedávno zveřejněné aktualizace Windows 10 Mobile, včetně toho, že aktualizace nebyla poskytnuta, uvízla na 0 procentech a dalších otravných oznámeních o nedostatku paměti. Tým pracuje na opravách a vylepšeních, která přijdou v nejbližších aktualizacích. Build 10586.29 pro Windows 10 Mobile jsme stáhli z veřejných serverů, zatímco budeme pracovat na opravách.“

Zdroje: answers.microsoft.com, winbeta.org, windowscentral.com, news.softpedia.com

Diskuze ke článku
Jan
Windows a problémy k sobě patří, jako chleba k párku.
Frenky
Rok a půl jsem měl L520, nyní rok L535.
S W8. Naprostá spokojenost.
Teď se mi do rukou dostala L550 s W10. Neskutečnej paskvil. Silně mi to připomíná Windows křížený s Androidem. Nepřehledné, graficky katastrofa. A aby toho nebylo málo, tak se telefon laguje a některé aplikace padají.
Velice silně uvažuji o návratu k Androidu.
Honza
Microsoft - skrachovalá kompany (zombie) je naprosto k smíchu.
Ale že to trvá, než lehne popelem.
Karel
mám poslední sestavení na Lumii 550 a zatím je vše bez problémů

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze