CZC.cz začíná prodávat chytré hodinky od Samsungu a LG

2

Jako tenká červená niť se letošním rokem line představování nejrůznějších značek a modelů chytrých hodinek. Dvoje z nich, konkrétně modely Samsung Gear Live a LG G Watch W100, se nyní konečně dostaly na český trh. Jak hodinky od Samsungu, tak i od LG používají platformu Android Wear a nabízejí zajímavou funkční výbavu.

Chytré hodinky Samsung Gear Live sází na typický design Samsungu v podobě zaoblených částí. Mají 1,63" SAMOLED displej s rozlišením 320 × 320 pixelů, procesor na frekvenci 1,2 GHz, 512 MB operační paměti a 4 GB interní paměti. Hodinky se dají s telefonem spárovat pomocí Bluetooth 4.0, ale vaše zařízení musí mít Android ve verzi 4.3 nebo vyšší.

Samsung Gear Live

Z další výbavy zmiňme gyroskop, akcelerometr nebo kompas, přítomný je rovněž monitor srdeční akce. Hodinky splňují certifikaci IP67, mají 300mAh baterii, která se nabíjí pomocí adaptéru připevňovaného ze spodní strany. Na CZC.cz si je můžete koupit v černém provedení za cenu 5 990 Kč.

TIP! Přečtěte si článek a podívejte se na video, kde se s těmito hodinkami seznamujeme.

LG G Watch
LG G Watch

O něco dražší jsou hodinky od LG s označení G Watch W100. Ty stojí 6 499 Kč a k dispozici je černé a bílé provedení. Základem je zde 1,65 palců velký čtvercový displej s rozlišením 280 × 280 bodů, který používá technologii IPS. Baterie o kapacitě 400 mAh se dobíjí pomocí dokovací stanice, která se přichytí magnetem. Hardwarová výbava je stejná – procesor na frekvenci 1,2 GHz, 512 MB operační paměti a 4 GB interní paměti. I zde se setkáte s certifikací IP67, která zaručuje bezpečí po dobu 30 minut až do hloubky jednoho metru. Co se senzorů týče, můžete počítat s vestavěným gyroskopem, akcelerometrem i kompasem.

Zdroje: czc.cz

Diskuze ke článku
AoFa
má to zásadní problém - chybí tomu vodotrysk...
pro dementa
Vodotrysk tomu nechybí, to jen ty málo šoustáš a pak máš v hlavě přetlak

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze