Hodinky LG G Watch v prodeji: podívejte se na specifikace

Google I/O 2014 nám přineslo nejen software, ale i zajímavý hardware. K pohodlnému používání androidích zařízení, a to především těch s větší úhlopříčkou displeje, se určitě hodí chytré hodinky. Reagovat na hovor, zprávy, maily nebo pouštět hudbu ve vašem obýváku. Nejen to umí nové chytré hodinky LG G Watch.

LG G Watch jsou konkurentem například Gear 2 (Neo). Rozdíl je však patrný a to především v podpoře. K propojení s LG G Watch nemusíte vlastnit vybrané Samsung zařízení, ale stačí mít Bluetooth 4.0 a Android 4.3, případně vyšší. Chytré hodinky vám mohou usnadnit život. Jak Google prezentoval, s hodinkami lze plnohodnotně absolvovat celý den, telefon tak téměř nemusíte vytahovat. Na hodinkách si přečtete maily, odpovíte na hovory, hlasem si vyhledáte potřebné informace a v době oběda například objednáte pizzu. Odpoledne si zjistíte aktuální dopravní situaci na cestě domů, doma si pustíte hudbu a večer před spaním nastavíte hlasovým příkazem budík.

Přesné možnosti LG G Watch zatím neznáme, podívat se však můžeme na specifikace.

LG G Watch
Rozměry 37,9 × 46,5 × 9,95 mm
Hmotnost 63 g
Procesor Snapdragon 400
Displej 1,65 palců
RAM 512 MB
Paměť 4 GB
Baterie 400 mAh
Operační systém Android Wear
Konektivita Bluetooth 4.0
Odolnost IP67

LG G Watch jsou dostupné od 25. června 2014 v obchodě Google Play ve 12 zemích: Spojené státy, Kanada, Velká Británie, Německo, Itálie, Španělsko, Jižní Korea a Japonsko. Skrze běžnou distribuci by hodinky měly být dostupné v dalších 27 zemích. V Česku se uvedení hodinek neplánuje.

Cena na americkém Google Play dosahuje na $229, což je v přímém přepočtu 4 600 Kč bez DPH. To je mimochodem o něco málo více, než stojí Samsung Gear Live, které se prodávají za $199.>

Zdroje: pocket-lint.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Karlik
co umi navic..nez tenhle smejd z ciny? Za litr a jeste vypadaj 10x lepe ... http://www.everbuying.com/product558340.html?special=102
knicemu
Cipovina, radsi se soustredte na dulezite veci jako zlepseni baterii, stabilita a rychlost Androidu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze