LG G Watch budou voděodolné a dorazí ve dvou barvách

6

Jihokorejské LG to již s mobilními hodinkami několikrát zkoušelo. Nyní připravuje první chytré hodinky s Androidem a před oficiálním představením je sám výrobce poodhaluje. Například nyní víme, že hodinky nerozhodí prach či voda.

LG totiž spustilo oficiální stránky, které jsou věnovány jeho chystaným G Watch. Nově tak víme, že se hodinky budou nabízet ve dvou barevných provedeních a to v černé a zlaté barvě. Zlatý bude především rámeček hodinek. Černá varianta pak bude do tmavého odstínu zahalena celá. Další důležitou novinkou je informace o tom, že G Watch budou odolné vůči vodě a prachu. Prozatím nevíme, jakou certifikaci budou hodinky splňovat.

LG G Watch

Velmi vítáme stále zapnutý displej. Ostatní chytré hodinky je vždy nutné stisknutím tlačítka případně gestem probudit, abyste zjistili i základní informaci o čase. G Watch by měly mít dle slov LG displej stále zapnutý, čímž vám nikdy nic neunikne. Jsme zvědaví, jak si s tím LG poradilo, především pak s výdrží hodinek. Prostředí zajistí platforma Android Wear, kterou Google připravil speciálně pro tzv. wearables zařízení, mezi které hodinky patří. K Představení G Watch by mělo dojít začátkem léta.

Zdroje: engadget.com, lg.com

Diskuze ke článku
Vyko Just
Vyko Just
Smratwatch 2 taky ukazuje čas i datum bez jakéhokoliv tisknutí tlačítka nebo dělání gesta. Podmínkou je sice trocha světla v okolí (v noci stačí jakákoliv pouliční lampa), ale pořád se mi to zdá jako lepší řešení, než aby displej nonstop aktivně svítil a žral tak nepřetržitě baterku.
Adolf
Pebble jsou taky furt zapnutý. Mně osobně vydrží okolo 9 dní na jedno nabití.
m.green
To, že budou stále zapnuté je super funkce, výdrž snad u LG nebude problém
Grom51
Technologie na to jsou, OLED, nevím zda passivní .. ale už x-let zpět bylo slyšet o displayi, který potřebuje energii jen pro změnu zobrazení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze