Aktualizace Windows Phone 8.1 by měla dorazit do 14 dnů

15

Mnoho uživatelů po celém světě již netrpělivě vyhlíží velkou aktualizaci operačního systému od Microsoftu. Nové verze Windows Phone 8.1 bychom se podle indických zástupců mohli dočkat již v nejbližších týdnech.

Microsoft své Windows Phone 8.1 představil začátkem dubna letošního roku. Od té doby si již testovací verzi nainstalovali milióny uživatelů. Není se ani čemu divit, nová verze přináší nespočet inovací, mezi kterými vyčnívá notifikační centrum, možnost umístit tapetu na dlaždice či hlasová asistentka Cortana. Nyní se však již dozvídáme, kdy by měl celý aktualizační proces započít.

S informací přišel oficiální Twitter účet indického zastoupení Microsoftu, který uvedl, že Windows Phone 8.1 se budou na telefony s Windows Phone 8 šířit v prvních dvou týdnech v červenci. Nabízí se nicméně otázka, zda tento časový plán platí pouze pro indický trh, nebo jde o celosvětový termín. V každém případě během léta by se měl nové verze dočkat každý přístroj.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
hhz
Nevíte někdo jestli dostanu oficiální aktualizaci na WP 8.1, když mam preview for developers verzi?
anonym
Budou v té aktualizaci konečně ty motivy zamikací obrazovky?????
Dušan Jasánek
... "zamikací" motivy určitě nebudou anonyme
kleinak
Lumie se mi líbí, ale co se mi nelíbí je to neustálé posouvání termínu 8.1. Pokud vím,tak se psalo,že první to dotanou lumie 925,1020,1520 a to už v polovině června. Je to tak???? Nebo si dělá zase Mrkwosoft jen srandu z lidí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze