Aktualizace Foursquare pro Android přináší několik vylepšení

Používáte-li geolokační hru Foursquare na telefonu nebo tabletu s Androidem, nezapomeňte si z Google Play aktualizovat stejnojmennou aplikaci. Přináší tři významnější vylepšení, díky kterým se vám Foursquare bude lépe používat.

Hlavní novinky, které aplikace Foursquare pro Android přináší, nejsou žádnou revolucí, jde spíše o evoluci. Jak ostatně autoři píší na svém blogu, šlo jim v této aktualizaci hlavně o lepší přehlednost a ovládání aplikace.

Aktualizace má tři hlavní vylepšení, plus několik dalších drobných změn:

  1. Vyhledávání míst mnohem snazší a rychlejší. Autoři díky statistice používání zjistili, že čím dál více uživatelů ji používá pro vyhledávání zajímavých míst v okolí. Vyhledávací pole proto bylo přesunuto na čelní pozici v horní části displeje, je vždy a rychle dostupné. Stačí do něj napsat co hledáte, případně si můžete vybrat z předdefinovaných kategorií.
  2. Hned po spuštění aplikace vidíte na mapě, kde se nachází vaši přátelé. Kliknutím mapu zvětšíte, dvěma prsty v ní můžete zoomovat. Výpis nejbližších přátel se přesunul pod tuto mapu, hned vidíte, kdo se v okolí nachází.
  3. Změnou prošlo i hlavní menu, dříve bylo umístěno ve spodní části displeje ve formě tří ikonek, kde zbytečně zabíralo místo. Nyní je schováno v nabídce, která se vysune z levé části displeje po kliknutí na ikonku se symbolem tří vodorovných čar (vlevo od vyhledávacího políčka) nebo po přejetí prstu zleva doprava.

Dočkají se aktualizace i verze pro iOS a Windows Phone? Myslím, že iOS verze bude brzy aktualizovaná brzy, poslední, spíše kosmetická aktualizace byla pro iOS vypuštěna před týdnem. S nějakou brzkou aktualizací pro Windows Phone bych naopak moc nepočítal, poslední verze je z října minulého roku, tvůrci evidentně Windows Phone verzi moc pozornosti nevěnují.

Stáhnout Foursquare

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze