Buďte poslem dobrých i špatných zpráv s aplikací Somebody

2

Existuje spousta aplikací pro posílání zpráv, ale žádná z vás neudělá jakéhosi apoštola, který musí zprávu předat někomu dalšímu, jenž se nachází blízko vás. To přesně dělá aplikace Somebody od Mirandy July, která vám dovolí osobně doručit něčí zprávu, a to přímo příjemci.

Chtěli jste si někdy zahrát na poslíčka, ale nechce se vám běhat všude po městě? S novou aplikací Somebody si můžete zahrát na poslíčka a doručit za někoho zprávu, a to osobně. Aplikace vám dovolí vybrat někoho z vašich kontaktů a tomu můžete napsat zprávu. Dotyčný je podle GPS lokalizován a doručení zprávy se nabídne všem, kdo jsou v jeho okolí.

Tip: Na počátku bylo Yo: dejte o sobě vědět

Tímto způsobem tak můžete doručovat zprávy, které jsou příliš důležité na to, aby si je někdo jenom přečetl, ale dostatečně publikovatelné, abyste se jí nebáli nechat interpretovat nějakého cizího člověka. Využití aplikace znázorňuje i videoukázka. Mějte se však na pozoru, podle uživatelských recenzí aplikace nesynchronizuje kontakty a celkově jde o nekompletní aplikaci, která potřebuje ještě nějaké úpravy. Dostupná je zatím pouze na iOS.

Aplikace Somebody

Stáhnout Somebody

App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com, cnet.com, itunes.apple.com

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
To video mi moc nepomohlo, pořád nechápu, proč bych měl nechat někoho jiného doručovat mou osobní konverzaci? Proč bych já měl vyřizovat vzkazy cizích lidí cizím lidem?
aod
Protože už nevědí, co za blbost by vymysleli.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze