Zlatá Nokia N97 mini Gold Edition

2

Jak vypadá Nokia N97 mini převlečená do 18-ti karátového zlata, za kterou si výrobce řekne téměř 15 tisíc korun? Podívejte se na živé fotografie této zlaté krásky, kterou jsme měli na moment v redakci.

Zatímco výbava je zcela totožná s běžným modelem N97 mini, který dnes seženete zhruba za 10 tisíc korun, odlišností je zevnějšek. Zlatá Nokia je vhodná pro ty, kteří poutají rádi pozornost, protože se povrch z 18-ti karátového zlata opravdu výrazně leskne. Výrobce navíc k telefonu přibalil pouzdro a poutko v exkluzivním designu se zlatými prvky. Těmi je obohaceno i dálkové ovládání telefonu.

Do zlatého designu jsou převedeny i témata v telefonu, ale není problém si nastavit standardní bílé nebo černé. Nokia si za tento pozlacený model nechá připlatit zhruba 5 tisíc, což jistě zájemce o tento telefon neodradí. Poslední zlatý telefon od Nokie, luxusní 8800 Gold Arte, se nabízela minulý rok za cenu zhruba dvojnásobnou. Její povrch byl rovněž ozdoben 18-ti karátovým zlatem a bílou kůží. Opravdu zlaté a luxusní telefony, vyšperkované diamanty a drahým dřevem se pak prodávají za stovky tisíc (například Vertu Constellation)a již nejsou určeny pro masový prodej.

TIP: přečtěte si naši recenzi Nokie N97 mini

Fotogalerie zlaté Nokie N97 mini Gold Edition

Nokia N97 mini Gold Edition můžete zakoupit na značkovém e-shopu Nokia

Diskuze ke článku
Petr
Nazdarek...lidi nahoodu nevíte něco ohledně nastavení síte když jsem v zahraničí presně řečeno v Chorvatsku a nenaléza mi to sít i když zkouším najít ručně?A ma to společného něco zže nemam aktivovany rooming?Diky moc..
Kimesdarp
Interested in HARD ROCK? How about KISS? The band is on a tour right now all across USA and Canada. Visit https://www.radiogaspesie.ca/nouvelles/actualite/forum-autochtone-peches-a-gaspe/ to know more about KISS tour in 2019.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze