Fotosrovnání: Nokia N97 mini versus původní N97

7

Nokia N97 mini je zmenšenou variantou známé Nokie N97. Výbava až na pár maličkostí zůstává zachována, nicméně celý přístroj je kompaktnější a více se hodí například pro ženské ruce. Podívejte se na podrobné fotosrovnání obou telefonů. Je N97 skutečně o tolik menší?

Ještě než vám přineseme recenzi Nokie N97 mini, kterou očekávejte v průběhu tohoto týdne, přinášíme vám toto malé fotoporovnání. Pokud jste neměli šanci si oba telefony osahat v obchodě a mezi těmito přístroji se rozhodujete, určitě vám následující fotografie pomohou.

Nokia N97 je po všech stránkách kompaktnější a zejména ženám sedne mnohem lépe do ruky. Konstrukce, včetně vyklápění displeje, je shodná a velmi kvalitní. Kvůli menším rozměrům jsme se museli rozloučit s praktickým kurzorovým křížems potvrzením, který částečně suplují směrové šipky na pravé straně klávesnice.

Jen pro pořádek: původní Nokia N97 je bílé barvě, zatímco N97 mini na fotografiích pózuje v hnědo-fialové variantě.


Při tomto pohledu rozdíl není tak velký, oba telefony vypadají velmi podobně


Po otevření je už rozdíl patrný, a to zejména kvůli jinému úhlu vyklopení displeje


Nokia N97 mini už nemá originální výčet funkční výbavy na ochranné zadní liště


Nokia N97 mini je výrazně tenčí

Fotografie Nokie N97 mini

Na závěr ještě několik fotografií samotné Nokie N97 mini jako ochutnávku před chystanou recenzí.

Diskuze ke článku
Jirka Nový
Dobrý den Pane Pultznere,
pořád tu píšete o tom jak budete psát nějaké recenze, ale uvědomujete si, na kolik recenzí zde čekáme za poslední měsíce a nevydal jste je? Tak pro ty, co nevědí..

Nokia N86 8MP.. slipy testu fotoaparátu a recenze, neni tu.
Sony Ericsson Satio
Sony Ericsson T715
Mivvy One
Apple iPhone 3GS
Nokia 6600i Slide
Nokia 6720 classic

Všechny tyhle telefony jste teda v redakci měl, dle článků, které jste vydal,, že je testujete. Proto se ptám, KDY BUDOU JEJICH RECENZE???
Nesnažte se mlčet, jako to děláte vždy..
milda
prej ženám sedne lépe do ruky:D už vidím, jak se s tím bude nějaká baba tahat. tohle nejsou telefony pro baby, pro ně je spíš nějaká 6300/6500 nebo něco z edice pink
Marra
Milda: Hele, neurážej jo!!! Proč ti přijde až tak moc nepředstavitelná žena s nokiou N97? Ne všechny ženy jsou stejné ...
Co se týče růžové edice, zde je pro mě jako ženu, urážka největší!! Snad se dívám 1. na funkce telefonu v porovnání s cenou, pak jestli u mně vydrží aspoň rok a až pak na takové ty blbosti jako třeba vzhled! (Mobil co vydrží hodně nárazů, je to pravé pro mě!;-))
Boban
Prosím kdy bude recenze na N97 mini? Chci si jeden z těch dvou nadělit k vánocům.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze