Zajímají vás ceny Galaxy S6 a S6 edge? Jsou velmi vysoké

71

Samsung údajně začal s designováním nové dvojice telefonů Galaxy S6 a S6 edge od nuly. To se projevilo nejenom na designu, ale také kvalitě zpracování, použitých materiálech a vnitřnostech telefonů. Co ale na nule nezačíná je cena.

Článek aktualizován o doposud známé české ceny.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Určitě vám neuniklo oficiální představení nového Samsungu Galaxy S6 a S6 edge, naše dojmy nebo celá škála barevných variant těchto novinek. Samsung nenechal nic náhodě a do své nové vlajkové lodi implementoval to nejlepší, co bychom od telefonu takového rázu očekávali. Design je nový, konstrukce kvalitnější, hardware výkonnější. Jestli nás ale něco zajímalo okamžitě při představení, tak to byla cena.

TIP: Jaké jsou nové Samsung Gear VR pro Galaxy S6? Živě z MWC

Samsung Galaxy S6

Oficiálně ji Samsung na konferenci nezveřejnil, ale přesto se podařilo ji „vydolovat“ ze zástupců Samsungu ze stánku na MWC. Ceny některých varianty již navíc zveřejnil i český operátor O2. Galaxy S6 v základní 32GB variantě bude stát 19 795 Kč, 64GB verze bude stát 22 595 Kč. Největší 128GB model vás vyjde na 899 euro (24 800 korun s DPH, v tomto případě oficiálně českou cenu ještě neznáme. Galaxy S6 edge jde s cenou ještě výše a oproti ceně Galaxy S6 si přičtěte ke každé velikostní variantě dalších 150 euro. To znamená, že S6 edge bude stát od 849 do 1 049 euro podle velikosti interní paměti. S6 edge „v plné palbě“ vás tak vyjde na přibližně 29 000 korun s DPH. Jediná varianta, kterou aktuálně O2 zařadilo do předobjednávek je Galaxy S6 edge 64 GB, který vyjde na 26 595 Kč.

Samsung Galaxy S6 edge

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
tmaska
s6 jak se mi moc nelibila tak po schlednuti ruznych videi se uz mi libi moc ale ta cena :) note 4 exynos 32 plus karty uz jde koupit za cca 16 tisic ( ja kupoval za jeste 18 ) ale jsem moc rad nakonec jak jsem zvolil
meli
Tupci koupi:-)
trk
Prémiový design, prémiové materiály...cena jako u prémiového modelu iPhone 6...na tom prostě není nic divného.
Anonym
Když už bych chtěl vyvalit takovou pálku, radši bych si koupil iPhone. Samsung byl vždycky ten, kdo nabízel levnější alternativu za iPhone, teď už to neplatí, a každý kdo má rozum, koupí raději telefon od Applu, který nabízí mnohem více a lepších služeb.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze