Samsung představuje Galaxy S6: on-line přenos

58

Pro Samsung je 1. březen zcela klíčový. Představuje totiž svou novou vlajkovou loď - model Galaxy S6. Zcela určitě se ale dočkáme i dalších novinek. Naše redakce se tiskové konference účastní a vy tu můžete být virtuálně s námi díky našemu on-line přenosu. Přinášíme jak textový přepis, tak video stream.

Oficiálního představení by se totiž měl dočkat Samsung Galaxy S6, tedy nová vlajková loď. U novinky se počítá s nasazením procesoru Exynos, lepším displejem a fotoaparátem, nebo velmi tenkým tělem, což odskáče baterie nižší kapacitou. Velmi pravděpodobně nezůstane u jednoho modelu, neboť se spekuluje ještě o Edge variantě, tedy modelu Galaxy S6 se zakřiveným displejem. Vyloučena dále nejsou ani zařízení kategorie wearables, jako jsou hodinky či náramky. V očekávání jsou i nové tablety. Hovoří se především o modelech Galaxy Tab S2 8 a Galaxy Tab S2 9.7.

Textový a video on-line přenos můžete sledovat níže.

Diskuze ke článku
pl
Vidim to tak ze uz vieme ako vyzera.
Akurat len upresnia cisla, ram, displej, fotoaparat a bateria
Lukes - Ogier
Tak! Udalost roku je tady! :-D Jsem zvedav, jestli si letos koupim vrcholnou radu S. Drive jsem mel S2, ale S3,4,5 ne....
doro
za chvilu se predstavi nejdokonalejsi mobil na svete samsung galaxy s6 tesim se a az bude tak konecne zadupe WP mrtvolu do zeme na to se tesim tim se android dostane na 90% konecne :)
Xwert Is
Xwert Is
Tá žena je robot na isto

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze