WP 8.1 se naučily prohledávat SMS zprávy a uploadovat soubory

8

Ani po oficiálním představení nového Windows Phone 8.1 neustává objevování stále nových funkcí a vylepšení, která tato verze obsahuje. Další dvě novinky, které byly nalezeny pomocí emulátoru SDK, sice nejsou tak zásadní, ale mohou práci se smartphonem ještě více zpříjemnit. Kromě vyhledávání v SMS se další novinka týká uploadu a downloadu v internetovém prohlížeči.

Vyhledávání v hubu Zprávy sice pokročilými funkcemi neoplývá, ale dělá to, co má a dělá to efektivně. Stačí postupně psát do vyhledávacího pole a s každým písmenem se ve výsledcích objeví každá zpráva, která danou sekvenci znaků obsahuje.

TIP: Windows Phone 8.1 oficiálně: hlasová asistentka a další novinky

Další novinka se týká internetového prohlížeče. Ten se ve Windows Phone 8.1 nejen, že naučil konečně nahrávat soubory, ale rozšířila se i nabídka typů souborů, které je možné stahovat z internetu. Zatímco dříve jste si mohli stáhnout pouze obrázky a pdf, nyní si snadno stáhnete i například videa nebo hudbu v MP3.

Zdroje: mynokiablog.com, mynokiablog.com, reddit.com

Diskuze ke článku
Olaf
Oooooh, MS nebo ten, kdo porad vypousti ta videa se asi vyziva v "muceni" uzivatelu/fanousku.
To je asi tak jako drzet nekoho za dvermi v kine a s kratkymi prestavkami mu vykladat co se promita na platne a jakej ten film je neuveritelnej bijak :-), a ze se na ten film muzete podivat az za mesic
jarda
No, delaji z toho dalsi Vanoce, tohle vsechno uz tady melo byt davno. Ostatni jim zase utecou.
mental.disease
Tak toto ma zarazilo:
"ale rozšířila se i nabídka typů souborů, které je možné stahovat z internetu."
To je nejaká prdel? Ja do mobilu sťahujeme bez obmedzení na typ súboru úplne HOCčo..
anonym
Už jen doplnit aplikace a nic Wpnu nechybí

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze