WP 8.1 Developer Preview aktualizováno: nové tlačítko v liště

21

Na mobilní telefony s Windows Phone 8.1 Update 1 dorazila aktualizace týkající se pouze těch, kteří jsou zapojeni do programu Developer Preview. Nejnovější aktualizace rozšiřuje podporu Cortany a přináší tlačítko mobilní data do informační lišty.

Aktualizace Windows Phone 8.1 Update 1 nese označení 8.10.14219.341. Její přínos ocení především ve Francii, Itálii, Španělsku a Německu, neboť přináší hlasovou asistentku Coratanu v Alpha verzi. Důvod ke stažení si však najdeme všichni. Tato drobná aktualizace totiž přináší možnost nastavit do informační lišty tlačítko mobilních dat, což jsme si již na redakční Lumii 1520 vyzkoušeli.

S aktualizací lze do lišty dostat i tlačítko zapínající mobilní data

Vůbec prvně je také možné nastavit, v jaký čas budete chtít váš telefon aktualizovat. Tuto vymoženost s sebou přinesla již předchozí aktualizace a telefon vám dá před samotnou instalací na výběr. Samozřejmě můžete i nadále jednoduše instalovat okamžitě.

Lze si také zvolit, v jaký čas se má aktualizace nainstalovat

Zdroje: nokiapoweruser.com, nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Michal
Potěšilo by info kdy už Denim dorazí pro lidi bez DP :)
illnath
v DP lumia 520 Denim ma
Standa
Kdy bude Denim???
?
Nevim proc tech tlacitek muze byt Jen 5 a Neni to posouvaci pas s tlacitky jako u shitdroidu, alespon Tamtung to tak ma.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze