TimeMe Tile nabízí ve WP 8.1 velké hodiny, datum, počasí a další

7

Jednou z novinek ve Windows Phone 8.1 je, že k aktualizaci živých dlaždic nyní může docházet každou minutu (doposavad každých 30 minut). Díky tomu se mohou konečně objevit aplikace, které nabídnout na domácí obrazovku hodiny. Jednou z nich je i TimeMe Tile, která kromě času nabídne mimo jiné i zobrazení času a počasí.

Velkou dlaždici s časem již v minulosti z výrobců nabízelo exkluzivně HTC v podobě HTC hub, ale majitelé smartphonů jiných značek, pokud si telefon neodemkli jako vývojáři, měli smůlu. Ostatně TimeMe Tile není novou aplikací a právě na tomto principu fungoval v minulosti. S novou aktualizací, která se objevila včera, a kterou využijí ti, kteří si stáhli a nainstalovali Windows Phone 8.1 v rámci programu Windows Phone Devoloper Preview, se však zjednodušuje.

Funkce z předchozích verzí zůstaly zachovány a aplikace tak nabízí možnost připnout si živou dlaždici na domácí obrazovce, která bude zobrazovat informace, jako je aktuální čas, datum, počasí a aktuální stav baterie. Dlaždice přitom podporuje transparentnost, takže jí můžete použít i s vlastní dlaždicí. Nechybí ani vlastní zamykací obrazovka a navíc uvnitř aplikace najdete stopky, časovač a světový čas.

Nutno však říci, že se jedná o ranou alfa verzi, takže vše ještě nemusí fungovat naprosto spolehlivě. Kromě varianty pro Windows Phone nabízí stejnou aplikaci i pro Windows 8.

Stáhnout TimeMe Tile

Zdroje: windowsphone.com, apps.microsoft.com, wpcentral.com, thepockettech.com

Diskuze ke článku
pepa
Nejlepší je mít widget s hodinami, a kousek nad nimi lištu také s hodinami, to někdo potřebuje?
tmaska
kdyz hur vidis tak to treba potrebujes , vis
kleinak
Kdo chce ať si ji stáhne,kdo ne,ať blbě nekecá.Taky nechápu na co lidi maji co používají Histagram,nebo jak se to jmenuje,ale ať maji třeba i 3D histagram,když si chtěji kazit fotky,proč né.
Hodiny na dlaždici jsou skvělé,jdou totiž vidět i z dálky a za slunečného dne,jelikož na sluníčku v Glance screen hodiny moc vidět nejdou.A potom to člověk nemusí hledat a mžourat,kolik vlastně je. Já tam mám na víc i datum a to v telefonech moc není.
Prostě skvělé.
Satai
Hodiny na homescreenu? Pokrok nezastavíš!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze