Microsoft čistí Windows Phone Store, odstranil 1500 aplikací

22

Určitě se vám to už stalo, stáhli jste si do telefonu aplikaci se zvučným názvem, která slibovala mnohé, ale po instalaci téměř vůbec nic neuměla, vlastně jen zabírala místo. Google se snaží tyto aplikace aktivně odstraňovat, Apple též a Microsoft nyní také.

V Redmondu pročistili svůj Windows Phone Store a odstranili z něj 1 500 aplikací, které nejsou absolutně využitelné nebo jsou určitým způsobem zavádějící, například obsahují název známé služby nebo aplikace a vydávají se tak za oficiální aplikaci. Umožnila to nová pravidla, která si Microsoft pro Windows Phone Store připravil.

Windows Phone Store

Ovšem těchto 1 500 aplikací je pouze začátkem, ve Windows Phone Store je jich stále dost a ve Windows Store rovněž. Microsoft nepřistupoval k čištění tak aktivně, jako jeho konkurenti, snažil se totiž Google a Apple dohnat počtem aplikací. Nyní jen stačí čekat, kolik aplikací neprojde novým sítem Microsoftu, jež zatím pochytalo jen malou část veškerého balastu.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Sakra
Tak aby tam něco taky zbylo, v Appstoru se mi moc nestává, že narazím na nějakou pseudo aplikaci, chtělo by to přísnější kontrolu, ne to dohánět takhle potom, to by v obchodě mohlo taky vypadat jako v Google Play.
n00b
pokial viem tak sa jedná o windows store, a nie windows phone store
doro
Prosimvas kazdy vi ze hnusny WP je uplne mrtvy a nema ani 3% je to prose shit nejveci a nikdo nehcce hnusny WP a nejlepsi je ANDROID ktery ma 85% a nic s tim vy hloupi WPckari neudelate hahahha
pravda
Opravte si uz konecne ten nadpis, jedna sa o windows store, nie WP store

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze