Windows 10 se blíží, Microsoft na ně láká novým videem

28

Velká událost pro Microsoft i všechny uživatele jeho systému nadejde již v příštím týdnu. Oficiálně budou vypuštěny Windows 10, respektive jejich aktualizace pro první majitele, kteří se již registrovali. Microsoft na nový systém patřičně láká.

Pouhých 9 dní zbývá do chvíle, kdy bude spuštěn aktualizační proces na nové Windows 10. V ten moment si nový systém budou moci stáhnout první registrovaní uživatelé, kteří na svých přístrojích aktuálně mají Windows 7 nebo Windows 8.1. Připomeňme, že aktualizace je zcela zdarma. Microsoft v nově vydaném videu vyzdvihuje klady nového systému. Ten si údajně bere to nejlepší ze „Sedmiček“ a „Osmiček“. Myšleno je prostředí s dlaždicemi a pak také nabídka start, která sice je modernizována, ale základ tvoří podoba z Windows 7. Zmíněno je také propojení v cloudu napříč zařízeními, které zajistí, že budete mít vše stále při sobě.

Pokud se aktualizace již nemůžete dočkat, můžete si zkrátit čekání shlédnutím našeho videopohledu, kde představujeme téměř finální verzi Windows 10, konkrétně jsme se podrobně podívali na Build 10166.

Windows 10 – build 10166

Zdroje: blogs.windows.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Insider
Dlhší čas som Insiderom a musím povedať, že vytvorenie tohto programu bol skvelý ťah od MS. Za tých pár mesiacov, čo som v programe, pribudlo množstvo noviniek, opravilo sa množstvo chýb. Pred pol rokom som neveril, že to stihnú všetko dokončiť, ale podarilo sa a Windows 10 je na najlepšej ceste stať sa legendou akou je WinXP či Win7.
Petr
Co ten zvuk ??!!!!!
DÍÍÍ
Jestli mě něco donutí opustit sedmičky, tak jedině W10 třeba i kvůli DX12.
mINa
Možná si koupím i krabicovku a to jsem neudělal ani u WXP nebo W7.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze