Ve které vlně dostanete Windows 10 Mobile? Víme to

82

Microsoft na svých stránkách zveřejnil xml soubor, který obsahuje nový seznam modelů, které dostanou aktualizaci na Windows 10 Mobile a v jakém pořadí. Zdá se, že aktualizace proběhnou ve třech vlnách. Jejich přesné načasování však není zatím známo. Stejně tak se některé telefony nedočkají nové verze Windows nedočkají vůbec.

Windows 10

Kromě seznamu modelů obsahuje soubor, který je pravděpodobně určený jako zdroj dat do nové aplikace pro Windows Phone, poměrně velké množství dat. Včetně požadavků na aktualizaci. Platí, že základním požadavkem je systém Windows Phone 8.1 build 8.10.14219.341 spolu s 1,5 GB volného místa pro aktualizace.

První vlna aktualizace (deviceUpgradeState = 1)

Druhá vlna aktualizace (deviceUpgradeState = 4)

Třetí vlna aktualizace (deviceUpgradeState = 2)

Zařízení, která nebudou aktualizovaná (deviceUpgradeState = 3)

Zdroje: microsoft.com, winbeta.org, reddit.com, nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Viktor Kvasnička
Viktor Kvasnička
Není trošku divné, že Lumia 820 update nedostane a daleko horší Lumia 520 update dostane ? Docela rád bych věděl proč. Mám Insider verzi na L820 a dá se to normálně používat sice to má nějaké nedostatky, ale dá se to přežít. Takže toto opravdu nechápu proč tomu tak je.
Honza
Řík to furt dokola. Ta ubohá firma žije jen z dob toku peněz z Win95. Dávno by se svým naprosto neschopnými a podvratnými kroky zanikla. Trvá to. A trvat bude. Ale nebojte 2016 bude pro ně katastrofa. A zase se budou strašně divit proč ten jejich pdeudo OS nikdo nechce. Jsou to sprosté h.vada. Celý pošahaný MS.
kleinak
Vidím, že MS totálně odrovnal jiné značky než Lumie i když nechápu, proč i některé Lumie aktualizaci na WP 10 nedostanou.
Třeba Samsung Ativ S, HTC 8X atd, vždyť jsou to pořád super telefony a ram mají stejnou jako třeba Lumia 430,435 a to 1Gb, tak nechápu, proč by to nešlo.
Ještě že mám L 1020 a ta ji dostane.
Já jen, že je to škoda, tolik telefonů pohřbít zbytečně.
Dan
Je to obrovská škoda že HTC na WP zanevřelo, nevydává nové modely a W10 dostane zařízení od HTC s nejmenším podílem na trhu a to ještě jen pro USA (i když to bylo ukázkové zařízení na kterém MS demonstroval použití Android HW pro WP). Mám WP rád, ale Lumie mi nesedí. A teď ani moje staré HTC 8X nedostane W10? Nerad, opravdu nerad to říkám, ale v lednu půjdu do iPhone-u.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze