Tumblr přestal podporovat Windows Phone

56

Blogovací služba a sociální síť Tumblr stáhla svou aplikaci z obchodu Windows Store a dle vyjádření na Twitteru tuto platformu již nadále nebude podporovat. Jako náhradu nabízí přístup přes webový prohlížeč. Využít ale můžete i neoficiálních aplikací třetích stran.

tumblr Windows Phone

Blogovací služba Tumblr dosud nabízela poměrně pohodlný přístup ke správě vlastního obsahu pomocí oficiální aplikace pro Windows Phone. Po přibližně dvou letech od poslední aktualizace však aplikace byla z obchodu stažena. Ve vyjádření na Twitteru uvedli, že platforma Windows Phone již není aplikací podporována. Jak se zdá, tak ani není v plánu vytvořit lépe zpracovaného nástupce a vývojáři odkazují na přístup přes webový prohlížeč.

Pokud budeme spekulovat, tak za stažení mohla kombinace nízkého zájmu o aplikaci a průměrné hodnocení od uživatelů. Jestliže jste ji používali a nechcete ke službě přistupovat přes prohlížeč, tak můžete zkusit aplikace třetích stran.

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Lsn
Kdo beztak takovou chujovinu používá?
Hexagon
Typicky nazor-kto takovou chujovinu pouziva. Asi nie malo ludi ked sa o tom pise....
Lsn
No, promiň, ale slyšel jsem o tom jen párkrát a sotva vím k čemu to je. A když oni psali, že zrušili jenom applikaci, tak se zas tak nic hrozného neděje
xx
Tak napríklad ja tumblr používam a na wp by sa mi stabilná a funkčná aplikácia hodila, inak ostáva už len prehliadač..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze