Tesco Mobile vydává limitovanou edici Zlaté SIM

7

Náš virtuální operátor Tesco Mobile brzy překoná další milník v počtu zákazníků a při té příležitosti se rozhodl nadělovat. Vydává speciální zlatou edici svých SIM karet, se kterou lze vyhrát rok volání a psaní zdarma do všech sítí. S mottem „Sáhněte si pro výhru“ odmění celkem 100 majitelů jeho SIM karet. Šanci zúčastnit se soutěže mají noví i stávající zákazníci.

Limitovanou edici Zlaté SIM pořídíte ve všech prodejnách Tesco, zákazníci ji na pultech poznají snadno podle výrazného, minimalisticky pojatého zlatavého obalu. Dostupná bude rovněž na e-shopu Tesco Mobile. Do soutěže, která startuje dnešním dnem a končí 31. října 2014, se zapojuje každý zakoupením SIM packu, v němž najde také los, po jehož setření se ihned dozví, zda vyhrál.

TIP! Tesco Mobile spouští službu Dynamo: automatické dobíjení kreditu

„Limitovaná edice zlaté SIM karty je jakýmsi dárkem i poděkováním našim potenciálním i stávajícím klientům, kterých neustále přibývá. Brzy pokoříme další významnou hranici, jež jen dokládá silné postavení, které značka Tesco Mobile na trhu má,“ uvádí marketingový ředitel Tesco Mobile Branko Gugleta a doplňuje, že možnost získat rok volání zdarma do všech sítí se vztahuje i pro stávající zákazníky. Ty se do hry mohou zapojit prostřednictvím webu www.rokzdarma.cz, kam v uvedeném období zadají unikátní kód, jež obdrží při každém dobití a zodpoví soutěžní otázku.

Zdroj: TZ Tesco Mobile

Diskuze ke článku
Honza
No nejak nechapu co je v te zlate edici tak super ?
Vratislav Langmann
Vratislav Langmann
Taky sem to marně hledal, kdyby alespoň si šlo vybrat svoje "zlaté" číslo, ale nějaký los:-( To se moc nepozlatili :-D Snad se najde par lidiček co si nevzpomene na pořekadlo, že není zlato co se třpytí ;-)
Patrik Eger
Taddy: Jirka Hošek v tom třeba má výherní kódy, ale dost pochybuji. Prostě další debil co na blbosti druhých chce vydělat být v místo x 0 dalo by se o tom přemýšlet, ale cenu víc jak 300,- Kč ta čísla nemají.
Jirka
Díky TESCO Mobile z NC Eden jsem koupil tlf.: 79228xx43 a výborně kupón a po setření volání a SMS na 360 dní Z D A R M A přesto to jsou šmejdi mělo to být na 1 rok tedy 365 dní!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze