Tesco Mobile zlevní, minuta do všech sítí vyjde na 1,25 Kč

22

V souvislosti s aktuální změnou obchodní značky, rebrandingem, chcete-li, přichází virtuální operátor Tesco Mobile s nabídkou, která prolamuje dosavadní cenovou hranici. Od konce února totiž nabídne volání do všech ostatních sítí za dosud nejnižší cenu, konkrétně 1,25 Kč za minutu. Podle dostupných informací se navíc dočkáme i dalších novinek.

Nepřehlédněte:

Tesco mobile nabídne volání za 1,25 Kč za minutu
Naším cílem je poskytovat zákazníkům služby za ceny, jež odpovídají evropským standardům, které jsou oproti těm českým stále řádově nižší, vysvětluje snížení ceny za volání na v Česku dosud revoluční hranici Branko Gugleta, marketingový manažer Tesco Mobile.

Dodává, že nejde zdaleka o jediné lákadlo, které na zákazníky čeká v nové cenové nabídce. Tu Tesco Mobile zveřejní koncem února. Cena za volání 1,25 Kč za minutu do ostatních sítí je vázána na dobití jakékoliv částky, zákazník ji získá díky dvojnásobnému kreditu, který Tesco Mobile poskytuje zdarma všem vlastníkům karty Tesco Clubcard.

Tesco Mobile nabízí mnoho zajímavých akcí

Podle Guglety se chce Tesco Mobile, jehož nabídka vyšla v nezávislém srovnání časopisu dTest jako nejvýhodnější ze všech předplacených karet, i nadále prezentovat jako operátor, který naslouchá potřebám zákazníků a přináší jednoduché a cenově atraktivní volání.

Zdroje: tescomobile.cz

Diskuze ke článku
lojza
No nevypada to marně s cenou hovoru za minutu :) Možna že i začnu uvažovat o definitivnim ukončeni beze smlouvy paušalu u T-mobilu kde minuta stoji 5,90.Dokonce to trumfne i mou druhou sim pravě kvuli volani za 2,50 mobil.cz
Ale pravě zase je to tesco mobile a jestli se v tom orientuji dobře,tak je to v siti 02 a s nima z dřivějška nemam pravě moc dobre zkušenosti.Co ted poradite?
Jiří Borsuk Zábranský
Jiří Borsuk Zábranský
Podobnou nabidku ma do 21.2. Bleskmobil, pri dobiti jakekovliv castky se kredit navysi o dvojnasobek, tedy volani do vsech siti je take za 1,25 Kc. Tusim ze podobne pociny konkurence budou nasledovat, mozna uz jsou, nevim, virtualy tolik nesleduji.
Bernyz
Ceník je dávno na webu tescomobile.cz
Gojda
Já mám volani zdarma.Na sidlisti na sebe křičíme z oken a balkonu.A kdyz chtej vydet kamos moj Facebook.tak mu vlepim tlustou knihou pres oblicej.. a on cestou k vytahu lajkuje obtisk knihy na prave tvaři.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze