Tesco Mobile překonalo hranici 200 tisíc zákazníků

13

Tesco Mobile nadále zažívá masivní nárůst nových uživatelů a podle nejnovějších statistik se tento virtuál přehoupl přes úctyhodných 200 tisíc zákazníků. Od března letošního roku je to tak nárůst o 120 tisíc nových uživatelů.

Tesco Mobile si po zjednodušení služeb a „změně image“ připisuje další úspěch. V tiskové zprávě se tento virtuální operátor pochlubil překročením hranice 200 tisíc zákazníků, což od března znamená 120 tisíc nových zákazníků, a takovýto růst popisují zástupci Tesco Mobile jako magický, a údajně se na tuto metu dostali mnohem rychleji, než původně zamýšleli.

TIP: Tesco Mobile vydává limitovanou edici Zlaté SIM

Tesco Mobile

Tesco Mobile tak tímto patří mezi ty nejúspěšnější české virtuální operátory, a daří se mu skvěle. V březnu letošního roku bylo u Tesco Mobile přihlášeno 80 tisíc zákazníků a hranice 200 tisíc byla údajně součástí dlouhodobějšího plánu. Tesco Mobile, podle svých vlastních slov, oslovuje lidi zejména neotřelými nabídkami, nebo jedněmi z nejvýhodnějších předplacených karet na trhu.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lukáš M.
Z mého okolí přešli k tomuto operátorovi pouze takoví ti "šetřílci", kteří pojedou i 30 km pro levnější benzín. (A podle diskuzí mi připadá, že je takový každý druhý zákazník virtuálů) Aby se to Tescu vůbec vyplatilo :-D
Machro
Pro mě jako studenta je Tesco Mobile skvělá volba. Dobiju si 200 Kč, dvěstě mi přidá. Volaní tedy 1,25 sms 0,75 Kč. Celá rodina má také Tesco, tím pádem volám zdarma. ;) Dnes si může dát tarif jen ten kdo na to má.
T
Zajimalo by me jak to bude s tim dvojnasobnym kreditem. V podminkach pisi do konce tohoto roku jak slibyli ale co pak ?
martin
Tesco nejlepší virtual.předtím sme měli všichni blesk,ale tesco je holt vyhodnejsi.najednou to jde volat za korunu za minutu, i když o2 má pořád predplacenky s voláním snad za 5kc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze