Tesco Mobile spouští službu Dynamo: automatické dobíjení kreditu

14

Virtuální operátor Tesco Mobile spouští novou službu Dynamo, která udělá z vaší předplacenky v podstatě paušál. Již se nebudete muset starat o dobíjení a nestane se vám, že vám v nejméně vhodný moment dojde kredit. Dynamo vše ohlídá a vaší kartu automaticky dobije.

Samotný operátor službu Dynamo nazývá předplacenou kartou bez nutnosti zdlouhavého dobíjení. Pokud používáte předplacenou kartu, jistě to dobře znáte. Občas musíte využít nějakou možnost a ručně si dobít další kredit. To již se službou Dynamo nebude nutné. Pokud se k Dynamu připojíte, nastavíte si výši kreditu, kterou budete chtít dobíjet. K dobití dojde vždy, když váš kredit klesne pod 50 Kč.

Tesco Mobile

A odkud, že se kredit bude brát? Samozřejmě vám operátor peníze nepůjčí. Pro pohodlí si registrujete svou platební kartu, ze které bude kredit na vaší SIM kartě dobíjen. Na veškeré akce související se službou Dynamo je možné nastavit upozornění. Například tedy i na klesající kredit, kdy budete včas upozorněni a budete moci například automatické dobití ještě zastavit. Výhodou služby tak zůstává, že dobíjením vám již nezabere žádný čas, pouze prvotní nastavení.

Zdroj: TZ Tesco Mobile

Diskuze ke článku
Mates
Podle mě je tato služba nesmysl, k automatickému dobití dojde při poklesu pod 50kč. Jenže copak člověk ví, kolik příští měsíc provolá, pak je taky možné, že další měsíc mu nepůjde net, páč má kredit např. 75 kč a tím pádem mu k automatickému dobíjení nedojde a balíček se dat se neobnoví. Tohle akarát povede k pěknému zmatku!!. Jinak toto má být ta převratná novinka? jak se Tesco dušovalo, ale co třeba aplikace a hlavně LTE na to kašlou a co bonus na rok 2015.
Michal
Přesně tak, co aplikace...kdo má pořád chodit na net kvůli kontrole spotřeby dat, kreditu atd.
I mladší virtuálové ji mají a Tesco furt nic :-(
Robin
Tak tohle je jedna ze zbytečných věcí. TESCO Mobile raději platím přes terminály na pokladnách TESCO. Paušál už nechci a nechci, aby má platební karta byla takto zaregistrována. Když už to tak vezmu tak TESCO Mobile jako paušál není výhodný. Nejnižší sazbu za minutu bez VoIP má asi CityMobile chce 0,75 Kč/min. pravda balíček a účtování 60+1, ale třeba data má výhodný. Pokud volba mezi Skyfone a CityMobile volím CityMobile více tarifů, nižší ceny, žádná smlouva. Ale Adagio mobile mě překvapil sice webové stránky na čtýru, ale lepší než Véčko mobil, YoMobil, FUN mobil.
Martin
Zjištění stavu balíčku stačí poslat sms "balicek" na 999346, zjištění internetu je sms "internet" na stejné čislo. Psát bez uvozovek...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze