Sony Xperia X bude zřejmě dual SIM variantou modelu Xperia Z

7

Své horké novinky pro rok 2013 samozřejmě chystá i japonské Sony. Čas od času ale nějaké informace prosáknou a my tak například víme, že se chystá špičková Xperia Z s pětipalcovým displejem. Mnohem více otazníků se však vznáší nad Xperií X.

Už na podzim jsme často četli o tajných modelech Sony, které dostaly krycí jména Yuga a Odin. Zatímco informací o modelu Yuga, ze kterého později vzejde zřejmě Xperia Z, přibývalo, po Odinu se takřka slehla zem. Před pár dny se ale přeci jen objevily informace, které hlásaly, že Odin bude Xperia X, avšak půjde jen o mezinárodní variantu Xperie Z.

Sony Xperia Z bude představena už za několik dní

Tip: Sony Xperia Yuga v první recenzi. Obstála velmi dobře

Aby bylo vše ještě více zamotané, přichází nyní další informace, které Xperii X připisují mnohem větší důležitost. Mělo by totiž jít o model Xperia Z, avšak s podporou dvou SIM karet. Šlo by tedy o skvěle vybavený dual SIM. Ostatně se přečtěte, co bude Xperia Z umět. Podpora dual SIM si vyžádala tlustší tělo a údajně i o něco vyšší hmotnost. Zmíněna byla také přední kamerka, která bude na Xperii X nezvykle umístěna v pravém dolním rohu. Zadní kryt Xperie X by pak měl nabídnout podobné vzorování, jako má Xperia E dual.

Jak sami vidíte, situaci je značně nepřehledná, avšak varianta Xperie X s podporou dvou SIM karet se nám zamlouvá. Jasno budeme mít již za pár dnů, neboť oba modely by měly být představeny na veletrhu CES 2012, který začíná už 8. ledna.

Zdroje: xperiablog.net, phonearena.com

Diskuze ke článku
Ami
Vypadá to stále zajímavě a zajímavěji :)
wailord
Avšak po modelu s qwerty klávesnicí ani vidu ani slechu.
JaroB
Xperia Z/X bude mať podľa očakávania najlepšie sklo na mobily Dragontrail ktoré je 3krát odolnejšie ako Gorila Glass !!!
http://sonyviet.vn/2012/12/xperia-z-yuga-duoc-xac-nhan-dung-dang-kinh-dragontrail-cung-gap-3-lan-gorilla-glass-pin-chua-xac-dinh/

Čo vydrží toto sklo je krásne vidieť na tomto videu a na Xperii Active kde je tiež použité. http://www.youtube.com/watch?v=F92CvRflk18&feature=player_embedded
Kolda
Ty jo ja jako nejvetsi fanda Sony jsem právě koupil Lenovo S890 právě kvůli tomu že Sony Duálním nemá v nabidce. Tedy žádný poradny. Ted když dorazil domu tak čtu toto. No uz se tesim na návrat. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze