Sony Xperia Z: složit ji lze za 5 minut (podrobné video)

5

Sony Xperia Z bezpochyby patří mezi to nejlepší mezi mobilními telefony. Podívejte se, z čeho se vlastně tento prémiový smartphone skládá a jak rychle jej dokážou složit ruce odborníka.

Tři sta vteřin. Přesně tak dlouho trvalo technikům ze Sony složit doslova od šroubku tři špičkové zařízení. Jednalo se o kameru Handycam, zrcadlovku Cyber-shot RX1 a smartphone Xperia Z.

Sony Xperia Z - oficiální fotografie

Preview - Sony Xperia Z: multimediální zázrak s FullHD displejem

Nás samozřejmě nejvíce zajímá poslední jmenované zařízení. Xperia Z se svým 5 palcovým Full HD displejem, čtyřjádrovým procesorem, 13 Mpx fotoaparátem, Androidem 4.1 a dalšími vyšperkovanými funkcemi aspiruje na titul aktuálního krále smartphonů. Jak ale vypadá uvnitř? Základem je plastové šasi s displejem, na které se postupně montuje základní deska s čipsetem, baterie, fotoaparát, antény a další důležité komponenty. Ale dost řečí. Mnohem lépe to určitě uvidíte na slibovaném videu.

Video

Tip! veškeré podrobnosti o Xperii Z včetně všech doposud vydaných článků najdete v našem katalogu mobilů

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Standa
Pěkný no, po 5 webech, kde jsem tohle video viděl, tak je i nakonec zde.....a co slavná Lumie 920, která se vám tam povaluje už nějakej ten pátek,,,,,recenze nebude?
Matyáš
Dostane se na český trh? Doufám, že to nebude jako z kolegyní Xperií V - která se k nám nepodívá :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze