Sony Xperia P a Xperia U podrobně na videu z MWC 2012

První dojmy, živé fotografie a krátký videopohled na nové Xperie od Sony jsme vám přinesli již v noci z neděle na pondělí. Protože však z vašich reakcí víme, že se vám nové Xperie opravdu líbí, natočili jsme pro vás ještě podrobné videopohledy na obě novinky na stánku Sony.

Sony Xperia P

Podrobné představení telefonu naleznete zde. První dojmy z Xperie P včetně živých fotografií a videa jsme vám poté přinesli v tomto článku.

Sony Xperia P – první pohled z MWC

Sony Xperia U

Podrobné preview nové Xperie U naleznete zde naleznete zde. První dojmy včetně živých fotografií a videa jsme vám poté přinesli v tomto článku.

Sony Xperia U – první pohled z MWC

Jak se vám nové Xperie líbí? Hodnotíte lépe model P nebo U?

Diskuze ke článku
stepo
Jsou skvele!! Moc se mi ten to novy desing libi. Lepsi je asi ta xperia p. Ale i v nejnizsi model ma dvoujadro!! Tak to je mazec. Opravdu chvalim sony,a chvalim. Jsem spokojenej.jen doufam ze se sony nehodla do budoucna vzdat sdkaret.
LP
U mě určitě vede P,ale zajímalo by mě jestli tyto xperie dokáží stejně jako S udělat fotku z pohotovostního režimu za 1,5 sec??
Edge
Celkem by mě zajímala pevnost té "brady" co je u Xperie P. Koukal sem na videa s Xperií S a tam se ta "brada" trochu hýbala.
Kirq01
Taky by mě zajímalo jak pevná je spodní brada mobilu jak P tak i S. A ještě navíc by mě zajímalo jak dobře drží zadní kryt u S a U. Aby se po pár vytaženích z kapsy neochodil a pak mi nezůstával v ruce jak tomu často bývá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze