Sony má pouzdro pro Xperii Z Ultra, na které upevníte objektiv

9

Japonské Sony letos představilo zajímavé příslušenství, kterým jsou připojitelné objektivy k mnoha telefonům. Rázem tak můžete kvalitně fotografovat. Pevné připojení k tělu telefonu je většinou možné, avšak nikoliv k Xperii Z Ultra. V jejím případě přichází Sony s elegantním řešením.

Sony Xperia Z Ultra je největší mobilní telefon v portfoliu výrobce. Kaňkou na kráse jinak velmi dobře vybaveného tabletofonu je slabší fotoaparát. Tento neduh můžete smazat například objektivy Sony QX10 či QX 100, které lze bezdrátově spojit s telefonem a pořizovat tak mnohem kvalitnější snímky. Pokud je chcete mít přímo na telefonu, nebylo to u Xperie Z Ultra zatím možné. Sony ale nyní představilo elegantní pouzdra, které umožňují snadné přidělání objektivů.

TIP! Recenze Sony Xperia Z Ultra – Obr mezi velikány

Sony Xperia Z Ultra

Pouzdra jsou k dispozici v bílé a černé barevné variantě. Dostupnost byla oznámena prozatím jen v Hong Kongu za zhruba 31 dolarů, což je po přepočtu 620 Kč. O globální dostupnosti slovo nepadlo, avšak je velmi pravděpodobné, že praktické příslušenství v podobě pouzdra Sony nabídne na většině trhů.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Charlie Krecbach
Charlie Krecbach
Naposledy upraveno: 3. 1. 2014 00:15
Viděl jsem to na ebay už před víc než měsícem a viděl jsem tam takový obal i na Sony Xperia Z1. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=sony+xperia+cover+dsc&_osacat=0&_from=R40&_trksid=m570.l3201&_nkw=sony+xperia+cover+qx&_sacat=0
Kuba Jílek
Kuba Jílek
Výborný, je dobře že Sony myslí fakt víc směry a dohání malé nedostatky telefonů výborným příslušenstvím.
Kuba Jílek
Kuba Jílek
Naposledy upraveno: 3. 1. 2014 10:43
Myslím že pokud si kupuješ Xperii Z Ultra a QXko tak je ti nějakých pitomých 700 ,-ukradených ;)
NemoRoot
To mi stejnak moc neřeší můj problém. Mám Xperii Z Ultra i QXko, ale také pouzdro CP12. Pochopitelně se mi to z pouzdra nechce telefon vytahovat, abych si na něj mohl navléknout jiné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze