mobilecast #83: Microsoft smršť

Podzim je pro mobilecast jako stvořený. Jedna velká tiskovka střídá druhou a každý si postupně přijde na své. Z hlavní trojice tak v tomto týdnu přispěchal po Applu a Googlu také Microsoft a představil opravdu pěknou řádku nových zařízení. Rozebereme tedy nové přístroje Surface, Lumie i náramek Band. A dostane se i na další okenní zařízení. Nové notebooky totiž představil i Dell.

mobilecast #83 – Microsoft smršť

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Šimon Vobruba
Šimon Vobruba
Měl bych jeden dotaz mimo témata mobilcastu. Neplánuje redakce nejakou podrobnější kontrolu příspěvků? (sehnat na to člověka?) Nebo aspoň možnost, aby je mohli i ostaní uživatelé označovat za spam a podle toho se pak nejak zvyraznili? Dřív se tu člověk dozvěděl spoustu zajímavých názorů o zařízeních, ale poslední dobou jsou to nejčastěji jenom hádky a nadávky (ještě ke všemu vetšinou několika stejných lidí). A vyvrcholilo to posledními velkými zprávami, kde je minimálně polovina příspěvků plná nadávek.
PS: Vím, že se takhle dotaz do mobilcastu asi nedostane, ale nemám možnost sledovat živě v pátek odpoledne a pokládat dotazy přímo, tak to zkusím aspon tady
Zdravím
Zdravím, měl bych dotaz k lumiím, jestli už dokážou natáčet nějaký formát videa který je více než 30 fps ? Mě těch 30 absolutně nedostačuje i když OIS to hodně zlepšuje.
Daniel Kmec
Daniel Kmec
môj ntb od Asusu má 6 rokov a včera mi prišla aktualizácia touchpadu a len so sa divill, značné zrýchlenie, lepšie reakcie... paráda

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze