Skype pro Android se nově rychleji přihlásí a nabídne webové náhledy

7

Populární komunikační kanál Skype prošel ve verzi pro operační systém Android aktualizací. Ta kromě decentních změn v designu přináší také usnadnění přihlášení nebo v brzké době také náhledy odkazů v chatu.

Skype

První novinka se týká přihlášení. Skype se údajně snaží vyjít vstříc uživatelům, kteří nechtějí čekat a zároveň se odhlašují. Systém si nyní nově může pamatovat nejen jejich uživatelské jméno, ale také heslo. Stačí poté jen kliknout na šipku pod náhledem vašeho profilu a v okamžiku jste přihlášeni a můžete využívat veškeré služby Skypu. Samozřejmě je však možné nastavit vyžadování hesla pro každé přihlášení, což samozřejmě zvýší zabezpečení. Při procházení aplikace si lze povšimnout i drobných grafických změn, které se subjektivně zdají býti prospěšné a zpřehledňují například dlouhé chaty.

Druhá zásadní novinka se týká již přímo chatu. Pokud jste doposud poslali nějaký odkaz, objevil se jako prostý odkaz. Pro zjištění, co že vám to druhá strana posílá, jste jej museli otevřít. Nově se přímo v chatovacím okně objeví náhled stránky. Dle vyjádření Skypu se tato novinka, již od dubna dostupná pro iOS a OS X, dostane na Android v této aktualizaci a bude funkční v nejbližší době. Aktualizaci na Skype ve verzi 5.5 můžete již nyní stahovat z obchodu Google Play.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: blogs.skype.com

Diskuze ke článku
jarda
Me se zda, ze aplikace od Microsoftu jdou u konkurence lip nez ve Windows.
Tomáš
To mohu z vlastní zkušenosti potvrdit.
Johny
uz chybi k otravnosti jen predačítání web stranek a bude to uplne v prdeli :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze