Aktualizace Skypu pro Android přinese možnost uložit videozprávy

4

Populární komunikační aplikace Skype prochází aktualizací pro operační systém Android. Ta s sebou přináší hned několik novinek, které můžeme zařadit do kategorie vítaných. Jednou z nich je například možnost ukládat si videozprávy.

Skype

První zásadní novinka se týká videozpráv. Pokud nahrajete nebo naopak obdržíte videopzrávu, kterou byste si však rádi uchovali, není to nově již žádný problém. Stačí na ni v okně konverzace kliknout a ta se následně uloží do paměti vašeho telefonu k pozdějšímu přehrání. Nová verze Skypu s označením 6.11 vylepšuje také správu konverzací. Pokud dlouze klepnete na konkrétní kontakt nebo skupinový chat, otevře se panel nástrojů. V něm můžete odstraňovat položky, nastavit zprávy jako nepřečtené nebo vypínat notifikace. To se například u některých skupinových zpráv může hodit.

Skype

Další novinka se týká sdílení obsahu se skupinami. Nově můžete například své fotografie nasdílet přímo do skupinové konverzace ve Skypu. Nakonec ještě můžeme zmínit, že aktualizace přináší možnost vyhledávání v konverzacích a také modernizované smajlíky. Všechny novinky jsou dostupné ve verzi pro Android, která musí nést označení 6.11. Stáhnete si ji z obchodu Google Play, kde by již měla být dostupná. Pokud vám aktualizace není nabídnuta, stane se tak v následujících hodinách či dnech.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: blogs.skype.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jířa Vohralík
Jířa Vohralík
Tak z toho jsem celej blaženej, když se na Skype nemohu ani přihlásit (přes Fb). Proč se nemohu na mn odhlásit a vůbec, proč jsem přihlášen, kdo nebo co mě přihlásilo????
kjkszpj
Paráda. Hlavne že na vlastnej platorme WP je skype tragédia sama. Ani nesnívam nad fukciami ktoré MS pripravý pre skype na konkurenčných os, ale keby na WP aspoň ten základ fungoval! Ale že nepríde notifikácia sa stáva bežne a keď aj príde, tak po otvorení skypu čakám aj pol minúty dokiaľ sa nová správa zobrazí aj v otvorenej aplikácii... Aaaach jaaaj, tragédia ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze