Microsoft Office a Skype budou předinstalovány na Android tabletech

9

Microsoft nadále expanduje směrem na operační systém Android. Nyní oznámil, že jeho kancelářské aplikace a komunikační program Skype, budou předinstalovány na tabletech s Androidem od 20 různých výrobců.

Microsoft Office

Microsoft získal 20 klíčových partnerů pro rozšíření svých klíčových služeb. Aplikace Word, Excel, PowerPoint, OneNote či OneDrive se ve společnosti Skypu objeví na tabletech s operačním systémem Android. Nově uzavřené partnerství zahrnuje 20 různých výrobců (celkově již Microsoft uzavřel v tomto směru partnerství se 31 výrobci), z nichž lze jmenovat například známé firmy, jako je LG či Sony. Microsoft potvrdil, že se výše zmíněné aplikace objeví na nových tabletech od LG a také na novince od Sony, Xperia Z4 Tabletu.

TIP! Microsoft vypustil preview balíčku Office pro telefony s Androidem

Služby Microsoft bude tak možná využívat prakticky na jakémkoliv zařízení. Připomeňme, že včera bylo oznámeno, že hlasová asistentka Cortana se zcela zdarma objeví také pro konkurenční platformy Android a iOS.

Zdroje: blogs.microsoft.com

Diskuze ke článku
Karel Lang
Nechápu to. Pro mě je to třeba bloatware, co mi nemá v tabletu co dělat. Když to někdo chce, tak ať si to nainstaluje, takhle to tam cpát násilím. Ještěže lze provést root...
Michal
A aplikace od Google jsou co? :D Většina výroců A zařízení se vyjadřuje, že kdyby nemuseli tak je tam nikdy nedají a použili by jiné.
MS na to jde dobře zrovna po těchto aplikacích brečí většina A uživatelů, teď jsou nově dostupné a že budou předinstalovaný na něčem kde hledat aplikaci bez reklam a jiných hnusech je jako hledat jehlu v kupce sena nikomu vadit nebude. Krom fanatiků jako jsi ty.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze