Skype pro Android získá větší provázanost s balíčkem Office a Outlookem

Populární komunikační aplikace Skype získává ve verzi pro operační systém Android důležitou aktualizaci, která přidává dvě praktické funkce. První vám pomůže naplánovat důležitý hovor, druhá usnadní práci s kancelářskými dokumenty.

Skype

Podoba aplikace se na první pohled vůbec nemění a ani na nové funkce nejste upozorněni, samozřejmě pokud si informaci o novinkách nepřečtete přímo v obchodě Google Play. První novinka se týká kontaktů. Při otevřeném chatovacím okně si necháte zobrazit možnosti kontaktu a mezi položkami je nová s názvem Naplánovat hovor. Skrze tu si snadno do Outlooku vložíte připomínku, že máte dotyčné osobě zavolat. Podmínkou je samozřejmě nainstalovaná aplikace Outlook.

Skype – nové funkce – provázání se službami Outlook a Office

Druhá novinka se týká práce s kancelářskými dokumenty. Pokud vám někdo skrze chat pošle soubor ve Wordu, Excelu či prezentaci v PowerPointu, a vy na soubor v okně klepnete, dojde ke stažení souboru. Následně stačí klepnout znovu a dojde již rovnou k otevření v příslušné aplikaci. Je samozřejmě opět nutné mít dané aplikace, tedy Word, Excel a PowerPoint, v telefonu nainstalované. Vše funguje spolehlivě a urychluje to práci.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: play.google.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze