Skype bude součástí Windows 10. Takto bude vypadat

45

Přicházející operační systém Windows 10, který bude společný napříč platformami, nabídne mnoho novinek. Jedna se týká také komunikačního programu Skype, který již v systému nebude figurovat jako předinstalovaná aplikace, ale nýbrž bude integrován přímo do samotného systému. Nyní jsou k dispozici náhledy nového zpracování Skypu.

Skype

Skype v operačním systému Windows 10 bude vůbec poprvé jeho integrální součástí, ačkoliv již v předchozí verzi Windows 8.1 byl Skype jako aplikace uživatelům automaticky nainstalován. Tato hlubší integrace se projeví také na dokonalejší funkcionalitě. „Jsme rádi, že můžeme světu ukázat první náhledy na naši práci, ovšem ta ještě zdaleka nekončí. V budoucnu budeme naše uživatele a fanoušky informovat o vývoji a pokroku Skype pro Windows 10 a samozřejmě oceníme i jejich nápady, které s námi mohou sdílet prostřednictvím našeho blogu,“ řekl Tomáš Vocetka, ředitel Skype Česká republika.

TIP! Vyzkoušeli jsme Windows 10 pro telefony: dojmy a video

Podoba Skypu integrovaného do Windows 10

Mezi přednosti Skypu ve Windows 10 bude patřit zejména schopnost propojit kontakty a zprávy mezi počítačem, tabletem a mobilními telefony, a to nejen těmi, kteří využívají operační systém Windows Phone, ale také pro uživatele iOS a Android přístrojů.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Jano
Dole je uvedené ,,Stáhnout Skype". ...kde je odkaz stiahnut pre MAC? kde je odkaz stiahnuť pre LINUX. kde je odkaz stiahnuť pre blackberry? Keď tam nedáte všetky odkazy tak sa na to vyserte!!
A v prípade argumentu ,,nedávali sme odkazy na minoritné systémy" vám odpoviem hneď dopredu: Na oficialne strane skype sú uvedené všetky podporované zariadenia.... a to že niekto použiva minoritný systém ,tak to je vás do nič! Buď tam dajte všetky alebo žiadne!
doro
Windows phone uz je dnes skoro mrtvy nema ani 5 % coz je velice smesne a tomu se kazdy den smeju jak Android valcuje WP na plne care a ma podil pres 80% to je proste parada a nadhera jsem s tastny ze WP klesa podil porad huraaa hip hip huraaa :)
doro
Decka kazdy vi ze WP uz nikdo nehcce nikdy sem nevidle ze by nekdo WP mel pac umira a uz je pod 3 % podil
LOL to je sila a android ma 85% to je mega sila takze WP uz nikdy nebude jako android pac je to shitozni system pomalej kostickovanej jak z 70 let LOL
doro
stm01 - si peknej mental :D di se lecit nemuzu za to ze mas WP shit ktery nema skoro nikdo :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze