Přepracovaná aplikace Skype pro Windows 10 se zřejmě zpozdí

3

Už na začátku roku ukázal Microsoft podobu nové přepracované aplikace Skype and Messaging, která bude součástí nových Windows 10. Skype and Messaging má být integrální součástí Windows 10 a má nabídnout možnost propojit kontakty a zprávy mezi počítačem, tabletem a mobilními telefony. Nyní se však zdá, že aplikace nebude připravena včas.

Aplikace Skype and Messaging nebyla zahrnuta v žádném z dosud vydaných Buildů v rámci Insider programu. Podle nové zprávy je však nepravděpodobné, že by se to před vydáním RTM verze, která má přijít koncem letošního léta, mělo změnit. Server Neowin s odkazem na nejmenovaná zdroje uvádí, že se uvolnění aplikace zdrží Skype and Messaging. Toto zdržení má být způsobeno tím, že se tým vyvíjející Windows 10 koncentruje na odstraňování chyb před vypuštěním RTM.

Skype

Aplikace Skype and Messaging by měla být zahrnuta i v mobilní verzi Windows 10 Mobile. V tomto případě však již Microsoft oznámil, že to bude až někdy po uvolnění verze pro PC.

Takto má vypadat Skype integrovaný do Windows 10

TIP: Skype bude součástí Windows 10. Takto bude vypadat

Vzhledem k novému přístupu Microsoftu „Windows jako služba“ to však není zas až tak špatná zpráva. Nové funkce budou průběžně přidávány do Windows 10 na pravidelném základě. I když při startu budou některé funkce chybět, budou aktualizacemi časem doplněny.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: neowin.net, windowscentral.com

Diskuze ke článku
tomas
Aj tak obdivujem ludi ktori dokazu naprogramovat milion riadkov a je to funkcne, v tom lepsom pripade rychle svizne... Nikdy nepochopim ako mi moze 0 a 1 dat full hd futku, hru, alebo program
skype sa po preprogramovani
Nepodaril. Tie jeho bodky na ovladanie... Trapas... Uz neverim ze sa zmozu na nieco lepsie..
Myslim na Lumii Nokii, ci na Metre, fuj.

To sa tyka kritika ich dizajmu,
Teraz k funkcnosti:
Pri prepajani sa na MS akoze ucet, vam sam odseba vytvori nepochopitelne komlikovany alias,
za ktorym je podciarkovnik a cislo.


Robi na tom tolko ludi v teame MS,
A znefunkcnili Skype video na telke Sony. Ide len zvuk. Prijemnee, nemyslite?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze