Takto bude vypadat integrovaný Skype ve Windows 10

Na internetu se objevil nadcházející build Windows 10 s číselným označením 10558. Jednou z novinek zde má být dlouho avizovaná náhrada Skypu. Tu reprezentují tři univerzální aplikace: telefon, video a zprávy. Aplikace jsou nicméně stále ještě v rané fázi vývoje, a vykazují proto značnou nestabilitu. Umožňují však udělat si představu o budoucnosti.

Aplikace Phone v podstatě zobrazuje historii volání přes Skype. Video aplikace umožňuje volání s vašimi kontakty a aplikace Messaging v podstatě slouží k odesílání a přijímání textových zpráv přes Skype.

Messaging, Skype Video aplikace

Všechny tři aplikace v současnosti nabízí pouze minimum funkcí a podle ohlasů uživatelů často padají. Očekáváme však, že v nadcházejících týdnech by se měla nejen zlepšovat funkčnost, ale i stabilita.

Messaging, Skype Video aplikace

TIP: Microsoft testuje sestavení Windows 10 Mobile s novým Skypem

Už na začátku září přitom Microsoft vydal dvě Skype aplikace i pro Windows 10 Mobile, které si můžete nainstalovat z obchodu a nahradit výchozí aplikace. Zatímco Skype Messaging beta nahrazuje aplikaci Zprávy a k SMS a MMS doplňuje textovou komunikaci přes Skype, Skype Video Preview slouží k volání.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: microsoft-news.com, windowscentral.com, neowin.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze