Samsung opět láká na hodinky Gear S2: tentokrát videem a fotkou

Nové chytré hodinky od Samsungu jsou již jasnou záležitostí. Gear S2 již totiž výrobce tak trochu ukázal a na své nové kruhové hodinky láká i nadále. Dnes například vypustil nový video teaser.

Aktualizováno 26. 8. 2015

Do představení hodinek zbývá již jen několik dní a Samsung nechce, aby se na ně zapomnělo. Přidává proto další fotografii, na kterých si poměrně elegantní hodinky můžeme prohlédnout.

Samsung Gear S2

Původní informace z 20. 8. 2015

O chytrých hodinkách kruhovitého tvaru od Samsungu se spekuluje už dlouho. Minulý týden je však Samsung krátce ukázal během představování svých novinek. Nový model Gear S2 naváže na starší Gear S, avšak zcela se změní design. Zachována by však měla zůstat přítomnost slotu pro SIM kartu a podpora 3G sítí, které zajistí možnost s hodinkami telefonovat. Samozřejmostí je přítomnost mnoha senzorů, včetně detekce srdečního tepu. Operačním systémem se s největší pravděpodobností stane Tizen. Na následujícím videu můžete vidět nejen samotné hodinky, ale také různé části prostředí.

K oficiálnímu představení hodinek Samsung Gear S2 dojde 3. září na veletrhu IFA 2015 v Berlíně. Redakce mobilenet.cz bude přímo na místě a můžete se těšit na podrobné zpravodajství.

Zdroje: fonearena.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze