Kulaté hodinky Samsung Gear A (Orbis) přijdou ve třech variantách

Již poměrně dlouho jihokorejský Samsung nepředstavil nějaké nové zařízení spadající do kategorie nositelné elektroniky. To by se však v dohledné době mělo změnit. Na obzoru jsou totiž kruhové hodinky Gear A a nově se dozvídáme, že by měly dorazit hned ve třech variantách.

Samsung logo

Chytré hodinky jsou v posledních dvou letech velmi populární a aktuálně se o jejich oblíbenost starají především Apple Watch. Na druhou stranu neméně menší oblibě se těší také hodinky s kruhovým designem. Vzpomeňme na klasické Moto 360, luxusně vypadající Huawei Watch či případně velmi levné hodinky od Alcatelu. Toho si je velmi dobře vědom i Samsung a chystá odpověď v podobě modelu Gear A, kterému se rovněž přezdívá Orbis. Spekuluje se o nich již delší dobu a před měsícem jsme vás informovali o pravděpodobné výbavě. Nedávno také došlo k potvrzení, že ovládacím prvkem se stane kruhová korunka na boku přístroje.

Koncept hodinek Samsung Gear A

Tentokrát přidáváme další díly do skládačky. Objevily se totiž informace, že Gear A dorazí hned ve třech různých variantách. Jednat se má o varianty s označením Orbis S1 SM-R720, Orbis 2 SM-R730 a Orbis Classic SM-R732. V tuto chvíli není jisté, zda budou odlišnosti ve výbavě, či se Samsung bude soustředit například do použitých materiálů po vzoru Applu. Moudřejší bychom měli být brzy, představení by totiž mělo proběhnout na veletrhu IFA 2015.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze