Asus láká na veletrh IFA 2015: představí telefony a hodinky

Tchajwanský Asus dorazí na berlínský veletrh IFA 2015 a přinese sebou také několik novinek. Nejnověji totiž láká nejen na telefon, ale také na další chytré hodinky, které by se se mohly zařadit mezi luxusnější zboží.

Na veletrhu IFA 2015, který se koná první zářijový týden, se objeví řada předních výrobců. Již dříve svou účast potvrdilo Sony a nějaké novinky ukáže také Samsung. Nyní na veletrh oficiálně láká také Asus. Na svém Facebooku vypustil krátké video, kde se na krátké okamžiky mihnou pravděpodobně dvě novinky, jejichž představení v Berlíně proběhne.

IFA 2015 ASUS ZenFamily

Ready for the latest innovations inspired by the power and beauty of nature? #IFA15 #ASUSIFA

Posted by ASUS on 17. srpen 2015

V prvé řadě jde o telefon řady ZenFone, o čem svědčí detail tlačítka a také již dřívější úniky. Díky nim tušíme, jak bude vypadat. Například 5,5palcový FullHD displej, 16GB paměť nebo 13megapixelový fotoaparát. Druhou novinkou budou chytré hodinky, které působí kovovým dojmem a patrně tak zamíří do vyšší třídy. K nim však prozatím chybí jakékoliv další informace a budeme si muset počkat. Redakce mobilenet.cz se veletrhu IFA 2015 bude účastnit, a vy se tak můžete těšit na zpravodajství přímo z místa dění. Zbývá dodat, že tisková konference Asusu proběhne 2. září.

Zdroje: facebook.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze