Retro Lumíci, naštvaní ptáci a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Retro Lumíci, naštvaní ptáci a další skvělé hry zdarma
  • Lemming jsou zábavná retro klasika, která se vrací v omlazené podobě
  • Angry Birds to zkouší v dalším žánru, dále si zahrajeme cvrnkání disků a natírání domů
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma

FreeBox #222 – Skvělé hry zdarma

Lemmings

Lemmings

Nepamatuji si opravdu úspěšné pokračování retro klasiky Lemmings, přestože to za spoustu let zkoušeli mnohokrát. A nyní je tu tato hra zdarma, která bere původní formuli a předělává ji do jednodušší podoby. Stále se snažíte dostat lumíky zdárně do cíle, ale máte méně příkazů a úrovně se zpravidla vejdou na jednu obrazovku. Jen vás upozorním na kontroverzní free-to-play model, kdy můžete přijít o energii klidně vprostřed úrovně.

Stáhnout Lemmings

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Angry Birds Dream Blast

Angry Birds Dream Blast

Angry Birds už zkusili mnoho žánrů a tentokrát se vydávají oslovit nejširší možné publikum. V této hře budete praskat bubliny a tím plnit zadání kol. Hra vystupuje z řady svým fantastickým zpracováním, oblíbeným tématem, ale také neustálou změnou hratelnosti. Téměř v každém kole na vás čeká jiná výzva, i když ve výsledku nejde o nic originálního.

Stáhnout Angry Birds Dream Blast

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Disc Pool Carrom

Disc Pool Carrom

Kdo někdy hrál kulečník jistě potvrdí, že odrážení kuliček má své kouzlo. V této hře se postavíte dalšímu hráči a pokusíte se rychleji srazit všechny své disky do děr v rozích. Vždy máte nějaký omezený prostor odkud střílíte a snažíte se trefovat, abyste nepředali iniciativu protivníkovi. Může to být velmi rychlé, ale také napínavé do posledního úderu.

Stáhnout Disc Pool Carrom

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

House Paint

House Paint

A nakonec jsem si připravil jednu opravdovou oddechovku. Přijde vám malování domů jako úmorná a zdlouhavá práce? V této hře nikoliv. Barvu natíráte v celých tazích a musíte se pohybovat od překážky k překážce a nevynechat ani jedno místo. Netíží vás čas a není to nikterak těžké. Zarelaxovat si u toho ale můžete velmi příjemně.

Stáhnout House Paint

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze