Star Wars, zombíci a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Star Wars, zombíci a další skvělé hry zdarma
  • Star Wars klepou na dveře, tak proč se neponořit do mobilní hry?
  • Dále nás čeká zábavná jízda na kole a střílení zombíků v post-apokalyptickém světě, prostě vánoční ideál
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma

FreeBox #234 – skvělé hry zdarma

Vítejte u dalšího FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnes nás čekají Star Wars, ale také zombíci.

Star Wars™: Galaxy of Heroes

Star Wars™: Galaxy of Heroes

Nebudu vám lhát, na nový díl Star Wars se těším jak malý kluk. Abych atmosféru ještě trochu podpořil, stáhl jsem si Galaxy of Heroes, což je taktická mobilní hra, ve které sbíráte známé postavy a bojujete s nepřáteli ve světě Hvězdných válek. Každá postava disponuje speciálními schopnostmi a cestou k úspěchu je především důmyslné skládání týmu tak, aby celá jednotka fungovala dohromady. Nechybí vylepšování, gildy, hvězdné lodě ani silní bossové.

Stáhnout Star Wars: Galaxy of Heroes

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

The Walking Zombie 2

The Walking Zombie 2

Zombie na Vánoce? Pro někoho to bude asi přijatelnější než nekonečné řady pohádek. V této hře se stanete vyvoleným, který má sice problémy s alkoholem, ale zároveň se snaží zachránit svět. Ve skutečnosti budete plnit úkoly, některé jsou opravdu bizarní, střílet zombíky a upravovat svou postavu. Samozřejmě jde o mix akce s RPG prvky, nechybí online funkce a ježdění po světě.

Stáhnout The Walking Zombie 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Bike Rush

Bike Rush

Současné počasí projížďkám na kole zrovna dvakrát nepřeje, i když bych vás nerad podceňoval. V této jednoduché hříčce od Ketchapp si však ježdění užijete dosyta. Procházíte různými tratěmi a snažíte se umisťovat na první pozici. Po cestě sbíráte zlaťáky, provádíte triky a plníte úkoly. Za odměnu můžete získat nová kola. Co víc si přát? Občas vážně stačí málo, obzvlášť, když hledáte zábavu na pár minut.

Stáhnout Bike Rush

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze