Český dungeon, zběsilá jízda i další skvělé hry zdarma

FreeBox
Český dungeon, zběsilá jízda i další skvělé hry zdarma
  • Pořádně se posilněte, zahrajeme si povedenou a náročnou bojovou karetní hru od českých autorů
  • Trials je povedená závodní značka s motorkami, díl Frontier nás vezme do post-apokalyptického světa
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma pro Android i iOS

Vítejte u dalšího FreeBoxu, ve kterém vás čeká nálož her zdarma. Dnes usedneme na motorky a vydáme se do kobky.

FreeBox #232 – Skvělé hry zdarma

Trials Frontier

Trials je známá značka Ubisoftu, která hratelností navazuje na stařičkou Elastomanii. Usednete v ní na motorku a snažíte se projet obtížnou tratí v co nejlepším čase. Během stylových otoček však hrozí, že dopadnete na hlavu a silně zvlněný terén také zrovna nehraje ve váš prospěch. Na to je nabalen příběh, stovky výzev, multiplayer i postupné vylepšování motorky. O zábavu tedy budete mít postaráno.

Stáhnout Trials Frontier

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Dungeon Faster

Dungeon Faster je stylová hříčka z českých luhů a hájů. Na první pohled si všimnete parádní grafiky, ale zaujme i hratelností. Procházíte totiž podzemím, bojujete s nepřáteli, prohledáváte místnosti, ale především pracujete s kartami. Vyberete si jednu z několika postav s různými schopnostmi. Sbíráte symboly, mince, karty je možné vylepšovat a obtížnost rychle roste. Tohle se vážně povedlo.

Stáhnout Dungeon Faster

Google Play (zdarma)

Pinatamasters

A nakonec si zase dejme něco, při čem vlastně moc hrát nemusíte. Co na první pohled vypadá jako frenetická řežba je prostoduchou klikačkou. A v tomto případě ani nemusíte klepat, stačí držet prst na displeji a vaše postava bude střílet. Za získané peníze vylepšujete zbraně, zvyšujete svůj příjem a neustále se posouváte dál. Však to znáte. Do karet této hře hraje i hezké zpracování a humorné téma.

Stáhnout Pinatamasters

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze